Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Yok kızım ne fanatikligi ozetlerden takip ediyorum sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi futbolcu olabilir,ama yetenekleri kısıtlı.bize daha iyisi lazım.onu da alacagız zaten.zaniolo az süre almasına ragmen iyi .ayrıca,bjklilerin gedsona sezon boyunca sövdüğünden söz ettim.ben kötülemedim,yetersiz özellikleri var dedim.artık elalemin topcusu olmuş,söylediğim ne dokundu?anlamadım.iyi forumlarçocuk iyi topçu, hatta burak elmas ne karşılığında bıraktı bilinmez ama alsaydı bizim topçumuzdu.. kötülemenin ne faydası var ? hatta gedson bizde olsa zaniolo'nun performansı *2 olurdu..
yönetimin aldığı karar neticesindeBu yıl GS GS'de yazanları banlanacakmi
Ekli dosyayı görüntüle 204555
![]()
Transfers, Instagram: "PICK THE CLUB‼️ 26 year old Youri Tielemans is currently a free agent after leaving Leicester following their relegation. The midfielder was wanted by Arsenal for the last 2 windows, where would be best for him now? A great fre
53K likes, 405 comments - transfers, June 4, 2023: "PICK THE CLUB‼️ 26 year old Youri Tielemans is currently a free agent after leaving Leicester following their relegation. The midfielder was wanted by Arsenal for the last 2 windows, where would be best for him now? A great free signing in the...www.instagram.com
Gözüm üzerinde feramuz. En son postonda şal beni demiştin. Ama salmamyönetimin aldığı karar neticesinde
çok ağır hakaretler olmadığı sürece 3 ay kimseye ceza verilmeyecek
ve transfer kolpacılarına ağır baskı uygulanacak