- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
kac kez izledinbende gnonto hayali kuruyodum bomboş.juventus havada karada kapar chiesa giderse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac kez izledinbende gnonto hayali kuruyodum bomboş.juventus havada karada kapar chiesa giderse.
videoalrdan bilyorum,ne izleyecemkac kez izledin
Bence yerli açısından en iyi hamle Sergio yerine Çalhanoğlu nun gelmesi olur. Hakan tielemans torreira 3 lüsü iyi gider.
Nelsonla kaan arasındaki farkı ben mi anlatayım şimdi sanaEe kardeşim nellson ile de 3 tane yedik üst üste iki maç ??
Sözlesmesini 2027e kadar bonuslarla 6 milyon net maasla uzatiyor diyorlardi.Bence yerli açısından en iyi hamle Sergio yerine Çalhanoğlu nun gelmesi olur. Hakan tielemans torreira 3 lüsü iyi gider.
Kadro dengesiyle fazla oynamış olurduk kar her şey değil ula.Yabancı Sınırı denilen ırkçı kural olmazsa Abdülkerim'i satardık kâr yapardık yerine ucuza 1 yabancı savunma oyuncusu alır yolumuza devam ederdik..
Bilmiyorum. Benimki sadece bir temenni. Yakışacağını düşünüyorum takıma. yerli olayına da çözüm getirir.Sözlesmesini 2027e kadar bonuslarla 6 milyon net maasla uzatiyor diyorlardi.
Dogru da yillik 6m avro verilecek biri degil kendisi.Bilmiyorum. Benimki sadece bir temenni. Yakışacağını düşünüyorum takıma. yerli olayına da çözüm getirir.