Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yerli açısından en iyi hamle Sergio yerine Çalhanoğlu nun gelmesi olur. Hakan tielemans torreira 3 lüsü iyi gider.

Bence yerli açısından en iyi hamle Sergio yerine Çalhanoğlu nun gelmesi olur. Hakan tielemans torreira 3 lüsü iyi gider.
1686305708555.webp

Ee kardeşim nellson ile de 3 tane yedik üst üste iki maç ??
Nelsonla kaan arasındaki farkı ben mi anlatayım şimdi sana

Nasıl ki her 6 no oynayan aynı profil değil stoperlerde öyle envai çeşit stoper türü var

Merih kesici sadece,gelen ataklarda tackle yapıp,kendi fiziğine göre birini buldumu boğuşmaya çalışmaktan başka bişey yapmıyo,çok maçını izledim biraz diri/atlet/fizikli birine denk geldimi sağa sola savruluyo(abartıyorumki anlaşılsın diye demiyorum ciddi ciddi savruluyo)

Yeteneksizliğini bildiği için çaresiz kaldığında ise hırsına yenik düşüp hamle yapıyo bu sefer ve ya penaltı yapıyo,ya tehlikeli yerden faul verdiriyo,ya kırmızı görüyo bir şekilde maçın ırzına geçiyo

Bizde abdül çevik biri değil ve savunma liderliği yapacak oyun bilgisi yok o yüzden onun yanına savunmada dengeyi sağlayacak,ne biliyim çizgiyi belirleyecek birini koyman lazım ki uyum yakalansın,herkes ayrı telden çalmasın,hataları nötrleyecek birisi olsun

Milli takımda dikkat et bi merih kırmızı görüyo bi çağlar penaltı yaptırıyo bi kaan ofsaytı bozuyo bi ozan kendi kalesine atıyo bi ötekisi luyindama gibi topu en olmayacak yere uzaklaştırıyo hep bi dengesizlik ve yüreğin ağza gelme durumu var bunu gsmize taşımaya çalışmak resmen skandal

Senelerce sabri,gökhan,servet,hakan 4lüsünü ama abi milli takım dörtlüsü demekki iyi diye kakaladılar bize bunlardan kurtulduğumuzda ne kadar vasat olduklarını gördük şimdi merihtir kaandır bunları yamamaya çalışıyolar sıvadığındada ama milli takım stoperi eabi denip işin içinden sıyrılınacak

Sırf mücadele ediyo diye stoper alınmaz,fbye sadık çiftpınarı böyle çaktılar umarım bu hataya düşmeyiz

bi ara bunun ismi geciyordu, 1.5 milyona rangers yolunu tutmus.

Takim iyi ise iki yerli stoperle de şampiyon olunur. Bu ligde hucumu iyi olan şamp olur illa super defansa gerek yok bence.

Merihin serie a tecrubesi var ve milli takimda iyi performans sergiledi. Riske deger

Icardi, Raşit ve Kaan transferlerini duyurduktan sonra Tielemans gelirse olumlu bir dönem bizi bekliyor demektir. Son günleri Mata, Ross, Yusuf vs. almadan gecirelim.

gelecek mevkiler ve oyuncular net olarak belli bence fakat gidecekler kimler olacak acaba cünkü çok fazla kiralık işe yaramaz oyuncu var

O yunan futbolcu ilk Zakaryan döneminde de basina cikmisti.

Demek ku Zakaryan halen Liste basi. Yunan futbolcunun ismini unuttum ama ilginç istatistikleri vardi ve GSC de yunan emre colak yorumlari yapiliyordu

Zaniolo cl de oynamak varken niye konferansa gitsin yav bu 100 km lık yola arabayla gidiyorken vazgeçtim ben yürüyerek gidecem demek gibi bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt