- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
1 agustos dan itibaren foruma giren gurbetçilerden aylik 5,50€ kesilecek olmasını nasıl karşılıyorsun deutschdaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 agustos dan itibaren foruma giren gurbetçilerden aylik 5,50€ kesilecek olmasını nasıl karşılıyorsun deutschdaş
Tsimikas'a ülkemizde Kokoretsi ısmarlamak isterim.Tsimikas iyi orta yapan hızlı ve çevik bir bek. Yunan oyuncuların Türkiye'ye adaptasyonu da genellikle mükemmel. İnşallah olur.
hadi dostum oyuna gircem acıklamanı yapayın 11i ,14-15 ve 16 sında bu duyumcu kılıklılara ihtiyac kalmayacak nasıl olsa.fabricio takip edin
İlk transfer sol bek olacak, Dübua oynamak için gitmek istiyormuş. Yedek kaleci, 8,10,İcardi durumuna göre 1 veya 2 santrafor alınacak, Kaynak Haluk Y.
playoff turunda elenip uefa avrupa ligine kalırsak tepkiniz ne olur
Yok yav takıldığım yok da bu kadar güçlüysek onlar kazanınca nasıl veriyoruz yani
Bu mallığa takılıyorum
Bariz Candaş’ın eseri bir de hala prim veriliyor şu adama, ekşi sözlüğü okumayı tjk tayfa yüzünden bıraktım
Fenerli mallar da Ergin’e saldırmış
Yine de bu tjk denilen camia tam çürümüş parazit, son dönemde 2-3 kez şamp oldular diye kendilerini adam sandılar.
Olm tjk küçülür zaten kimse sallamaz, bence en büyük avantajları da o zatenbjk finansal olarak okadar batık ki
ben onların baya zorluk çekeceğini düşünüyorum ileti ki yıllarda
baya bi sene kupa göremezler fbnin düştüğü dıruma onlar düşecek uzun yıllar
fb yine kendini kurtarır zengini çok ama bunların işi zor
devlet içinde mhp/mafya tayfada desteğini çekti bunlardan
tek şansları tffyi ele geçirmek oradan uğraşıyorlar sistematik birşekilde çok çakallar
ali koç farkında onun için destek vermiyor bunlara ama gs dominasypnunu engellemek için fikir değiştirebilir ilerleyen günlerde
bjk finansal olarak okadar batık ki
ben onların baya zorluk çekeceğini düşünüyorum ileti ki yıllarda
baya bi sene kupa göremezler fbnin düştüğü dıruma onlar düşecek uzun yıllar
fb yine kendini kurtarır zengini çok ama bunların işi zor
devlet içinde mhp/mafya tayfada desteğini çekti bunlardan
tek şansları tffyi ele geçirmek oradan uğraşıyorlar sistematik birşekilde çok çakallar
ali koç farkında onun için destek vermiyor bunlara ama gs dominasypnunu engellemek için fikir değiştirebilir ilerleyen günlerde