Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 agustos dan itibaren foruma giren gurbetçilerden aylik 5,50€ kesilecek olmasını nasıl karşılıyorsun deutschdaş
Steam Summer GIF - Steam Summer Sale - Discover & Share GIFs

ayın 11i ,14-15 ve 16 sında bu duyumcu kılıklılara ihtiyac kalmayacak nasıl olsa.fabricio takip edin

İlk transfer sol bek olacak, Dübua oynamak için gitmek istiyormuş. Yedek kaleci, 8,10,İcardi durumuna göre 1 veya 2 santrafor alınacak, Kaynak Haluk Y.

Bitmek üzere denen 2 transferden biri sanırım sol bek. Dübua gidiyorsa ki dış basında haberlerde vardı zaten Rennes ve Nantes olarak. Sacha'da gideceğini düşünürsek Mert Müldür ve yabancı sağ bek alınır Mert Müldür hem sağ hem sol oynayabiliyor Dübua gibi.

Yok yav takıldığım yok da bu kadar güçlüysek onlar kazanınca nasıl veriyoruz yani

Bu mallığa takılıyorum

Bariz Candaş’ın eseri bir de hala prim veriliyor şu adama, ekşi sözlüğü okumayı tjk tayfa yüzünden bıraktım

Fenerli mallar da Ergin’e saldırmış

Yine de bu tjk denilen camia tam çürümüş parazit, son dönemde 2-3 kez şamp oldular diye kendilerini adam sandılar.

bjk finansal olarak okadar batık ki

ben onların baya zorluk çekeceğini düşünüyorum ileti ki yıllarda

baya bi sene kupa göremezler fbnin düştüğü dıruma onlar düşecek uzun yıllar

fb yine kendini kurtarır zengini çok ama bunların işi zor

devlet içinde mhp/mafya tayfada desteğini çekti bunlardan

tek şansları tffyi ele geçirmek oradan uğraşıyorlar sistematik birşekilde çok çakallar :)

ali koç farkında onun için destek vermiyor bunlara ama gs dominasypnunu engellemek için fikir değiştirebilir ilerleyen günlerde

tek şansları tffyi ele geçirmek oradan uğraşıyorlar sistematik birşekilde çok çakallar :)

ali koç farkında onun için destek vermiyor bunlara ama gs dominasypnunu engellemek için fikir değiştirebilir ilerleyen günlerde
Olm tjk küçülür zaten kimse sallamaz, bence en büyük avantajları da o zaten

GS ve FB başarısız olunca taşlar yerinden oynuyor, tjk feda diyor eyv diyorlar

Aslında az akıllı olsalar beklentisizlikle başka noktada olurlardı

Yalniz Okan, fenev ile durumlari ayni degil bu cakallarin. Onlarin maddi bir sorunu yoktu basarisizlik ozelinde. yine bir sekilde idare eder bunlar ancak o maddi acik buyuyecek bunu cok iyi biliyoruz. Ben Abou'dan bir supriz bekliyorum sezon icinde maddi konular noktasinda.

Miçö kendisi de ayrılmak isteyecektir zaten.

Haluk Yürekli: "Oliveira'nın da önüne geçebilecek 8 numara alınacak. Mertens'in yerine bir oyuncu alınacak. Kanat transferi yapılacak. Icardi kalırsa 1 üst düzey golcü ve Mostafa Mohamed olarak düşünülüyor.

HY yine kimsenin bilmediği, tahmin bile edemediği şeyler söylüyor maşallah

erden timur ne zaman coskulu olur?mertens ve torreirayı bitirdikten sonra mesela.öncesinde bu oyuncuları alacagız diye şov yapmaz.alır,aldıktan sonra ortaya koydugu hedefi gösterir.erden tmur ketum bi adam,herseyi en ince ayrıntıısna kadar düşünen,mevzu ekonomiyse bilhassa dikkat eden.

"Tüm oyuncularla görüşmeleri bizzat ben yürütüyorum. En ufak stratejik hata yapmamak da çok önemli. Nakış gibi gereken süreçler. Karşımızdaki insanlar bizden çok daha zeki. En ufak bir kelimeden mana çıkarabiliyorlar. 4'ten önce uyuduğum gün yok. Menajerler de gece çalışıyor.

bu adam icardiyi getirecekse,Galatasaray kasasından minumum zarar ettirene kadar ugrasır.sabır şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt