- 23 Temmuz 2011
- 75.516
- 51.046
- 4.693
Kopenhagın sag beki cok iyi bi sezon gecirdi. Boey gidecekse denenebilir. Elias jelert
Kisa bi videosu var
Kisa bi videosu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 m euro Zaniolo için hiçbir şey ama oyuncu tarafı gelirken istedi bizimkiler yanlış hatırlamıyorsam 50 m euro civarı koymak istiyorlardı.bu zaniolo haland gibi herif olacak niye serbest kalma bedeli koyduk milli takm macından sonra alırlar bunu
serbest kalma bedelinden yüksek satamaz mıyız35 m euro Zaniolo için hiçbir şey ama oyuncu tarafı gelirken istedi bizimkiler yanlış hatırlamıyorsam 50 m euro civarı koymak istiyorlardı.
Satılabilir ama Avrupa kulüpleri gelip peşin öder gider çok taksitle işleri yok. Zaniolo'yu 1 sene şampiyon yaparken izlemek bile bizim için yeterli olur sonrasında 35 m euro'ya giderse de en azından bundan sonraki dönemde Boey-Nelsson-Zaniolo'yu gören potansiyelli oyuncular bizi daha fazla düşünmeye başlar. Vizyonumuz daha da gelişmeye başlar.serbest kalma bedelinden yüksek satamaz mıyız
Sözleşmede 35 trink getiren alır yazıyorsa, atıyorum 15'i nakit 30'u taksit 45'e verdim gitti olabilir mesela diye biliyorum, fm'de böyle oluyordu.serbest kalma bedelinden yüksek satamaz mıyız
Herseyede karismayin be biraderBir çok yorumcu Okan hocanın arkadaşı kiramiyordur ama tadında bırakalım TV işlerini zira kimyamizda yok
İlk hedef Avrupa'ya tekrar güçlü bir kadroyla hızlı girmek
Tmm karışmayızHerseyede karismayin be birader
Soylenecek cok sey var ama soylememek gerek
Eywallah Okan hocam.
Tmm karışmayız
hocam bu iyi bişey mi
kafayı kaldırmıyor
pek sevmedim