Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix pek ihtimal vermiyorum zaten ama 1 sene geleceğine Blass i tercih ederim. Kanatlarimiz Zaniolo Kerem yardırıyor zaten. Blass ta yavaş değil. 8 noya da dribingi olan birini aldın mı Takım ateş eder valla. Kabız futbol diye birsey kalmaz 5 saniyede rakip kaleye gideriz

28A66793-DA70-4D1D-9B4F-FDCBB7CB6AD1.webp

Kopenhagın sag beki cok iyi bi sezon gecirdi. Boey gidecekse denenebilir. Elias jelert

Kisa bi videosu var

Ben o takımdan Denis Vavro'yu beğeniyom kanks.Nelsson satışı sonrası alınabilir.Lazio ve öncesi maçlarına da baktım.Kopenhag Nelsson'un satışından sonra yerine bunu almıştı biz de öyle yapalım..

Onur dediğim orada bir temsil aslında. Yani o seviyede biri anlamında dedim. Bu arada Onur'un davası ne olmuştu? Beşiktaş Kayseri'ye para ödesin içim rahatlasın. Bizim Oğulcan olayından farkı yok pek. Ama "Bizim puanlarımızı çaldılar" diyen Çebi'ye sus payı olarak sunabilirler Onur Bulut davasını. Aman diyeyim takipçisi olmalıyız. Bize ne olduysa onlara da olmalı.
Orada Onur haklı çıktı :D biz olsak bize 5 m Euro ödetirlerdi.

Bu blası izlemedim fazla psg maçlarında 2 nantes maçından biraz biliyorum oda iyi veri olmaz ama bana çok belhanda gibi birşey çıkacak burada ve herkes sülalesine giydirecek gibi geliyor eğer alırsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt