Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.469
- 49.862
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne abisi lanabinle doğru konuş
?Hanginizinki Daha büyük
Hangninz
ne abisi lan
Abi kavgasi cikti da Kim daha büyük merak ettim
Hergun paylasimi yapılıyor sürekli sakladığını herkes biliyor ama sanki çok birşey biliyormuş gibi engellenmiyor fenerli sovdugumuz muhabirler bile bundan daha çok şey biliyor bu Starbucks Ergen'in ukala tarzı yüzünden ısrarla yazıyorum yasaklanması gerektiginiKafayı niye taktın adama devamlı ya saatlerdir forumda paylaşımı bile yok sen sayıklamaya devam ediyorsun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
forumun cılkı çıktı
Benim de öncelikli tercihim bu olurdu. Kerem ve Zaniolo, daha az defansif rol üstlenir ve esas marifetleri olan hücum aksiyonlarına yoğunlaşırlardı. Lo Celso yahut ona yakın biri...Lo Celso'yu alıp 4-3-3'e dönelim
İlave olarak yedek kulübesi veyahut forma rekabeti için geniş kadronun korunduğu senaryoda ön elemeler için bir kaç bölge dışında yeterli kadro olduğunu düşünüyorum.Şuan için görünen tablo; Lucas - Sergio - Kerem - Morutan/Mertens - Nicolo - Mostafa.
Defans hattı için yorum erken, ayrılık kuvvetli ihtimal o yüzden yazmadım. İleri hat hemen hemen bir sürpriz olmaz ise böyle kamp başlangıcı.
Ilkay’in oglunun isminin FATIH oldugunu biliyor muydunuz?
Yoo ugrayabilirİcardi’den sonra kiralık oyuncu bir daha bizim muhite uğramasın. Halaand olsa gelmesin kardeşim.
Evet.joao felix olsa bile mi
Abla mi dicenne abisi lan
ayrıldıgım kızlar yeniden flört ediyor benimlen,bu cok hosuma gidiyor
feramuz ben ve bumudun hıyarlarını sıralasan hangi sırayla yapardınAbi kavgasi cikti da Kim daha büyük merak ettim
Transfere dönüyorum admirim