Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.064
- 6.959
- 2.198
Tielemans kaçtığına göre illa ki başka alternatiflerimiz vardır. Çok benzemese de ben W.McKennie alınmasından yanayım tabii Juve verirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
,
gsnin büyüklügünü kaldıramadı erden timur
yeter mılletın ayagına gitmeyi bırakın
,
Lütfen burasi transfer nöbeti.feramuz ben ve bumudun hıyarlarını sıralasan hangi sırayla yapardın
Sakın satmayın
sosis değil yav hıyarLütfen burasi transfer nöbeti.
Sosislerinizi kiyaslayacaksaniz özelden yapin. Bu seferlik raporlamadim. Hiç hos degil yaw kaç yasinda adamsin
Okan hoca Başakşehir'de 4-3-3 oynamış bence oynamaz diye bir kaide yok. 4-2-3-1 oynayacaksak bunu oynamaya değer bir on numara bulmamız şart. Ben de Torreira'nın yanına Zakaria'yı yakıştırıyorum o durumda. Kaba'yı ben de çok beğenmiştimBenim de öncelikli tercihim bu olurdu. Kerem ve Zaniolo, daha az defansif rol üstlenir ve esas marifetleri olan hücum aksiyonlarına yoğunlaşırlardı. Lo Celso yahut ona yakın biri...
Ancak Okan Hocanın mevcut formasyondan vazgeçmeyeceği kesin gibi bir şey. O durumda direkt bir 8 no yerine ayağı, zekası ve mümkünse endamı yerinde bir 6 numara daha sağlam iş olur (Öylesine 6.5 deniyor moda tabirle)...Ara transfer döneminde ismi geçen Mohamed Kaba çok beğeniliyor sanırım, izlediğim videolarda ben de çok beğenmiş ve tam o profilde görmüştüm kendisini; genç yaşta takımında kaptan olması, Erden Beyin vurguladığı karakter kriterleri açısından iyi referans. Üstelik heüz 22 yaşında; yatırım olarak da düşünülebilir. O şart değil, belki mümkün olmaz veya tercih edilmez, bilemem ama o tip bir futbolcu, 4-2-3-1 için daha uygun olur kanaatindeyim. Biraz daha geride alan kapatan Kaba, Torreira daha geniş alanda önde prese katılıyor vs vs...
Gelirlerin de hatrı sayılır kısmı euro. Ha dersen ki biz kimseye €7m net veremeyiz saygı duyarım katılırım ama Icardi gibi bir adam için bence o istisna yapılır. Icardi'ye sunacağımız total paket minimum €7m olmazsa da alabileceğimizi hiç sanmam
Sakın satmayın
Sakın satmayın
feramuz ben ve bumudun hıyarlarını sıralasan hangi sırayla yapardın
fena bir erkeksin
Bu senin hesabın mı,
benim hıyarı görmek istiyorsan özele gelebilirsinferamuz ben ve bumudun hıyarlarını sıralasan hangi sırayla yapardın
Kadıköyde top kaybı şov yapan davarel değil mi benden pasefkan'ı beleşe almayı akıl edebilirsek az paraya satabiliriz
yok admınımBu senin hesabın mı
Sakın satmayın