Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tielemans kaçtığına göre illa ki başka alternatiflerimiz vardır. Çok benzemese de ben W.McKennie alınmasından yanayım tabii Juve verirse.

Benim de öncelikli tercihim bu olurdu. Kerem ve Zaniolo, daha az defansif rol üstlenir ve esas marifetleri olan hücum aksiyonlarına yoğunlaşırlardı. Lo Celso yahut ona yakın biri...

Ancak Okan Hocanın mevcut formasyondan vazgeçmeyeceği kesin gibi bir şey. O durumda direkt bir 8 no yerine ayağı, zekası ve mümkünse endamı yerinde bir 6 numara daha sağlam iş olur (Öylesine 6.5 deniyor moda tabirle)...Ara transfer döneminde ismi geçen Mohamed Kaba çok beğeniliyor sanırım, izlediğim videolarda ben de çok beğenmiş ve tam o profilde görmüştüm kendisini; genç yaşta takımında kaptan olması, Erden Beyin vurguladığı karakter kriterleri açısından iyi referans. Üstelik heüz 22 yaşında; yatırım olarak da düşünülebilir. O şart değil, belki mümkün olmaz veya tercih edilmez, bilemem ama o tip bir futbolcu, 4-2-3-1 için daha uygun olur kanaatindeyim. Biraz daha geride alan kapatan Kaba, Torreira daha geniş alanda önde prese katılıyor vs vs...
Okan hoca Başakşehir'de 4-3-3 oynamış bence oynamaz diye bir kaide yok. 4-2-3-1 oynayacaksak bunu oynamaya değer bir on numara bulmamız şart. Ben de Torreira'nın yanına Zakaria'yı yakıştırıyorum o durumda. Kaba'yı ben de çok beğenmiştim
Gelirlerin de hatrı sayılır kısmı euro. Ha dersen ki biz kimseye €7m net veremeyiz saygı duyarım katılırım ama Icardi gibi bir adam için bence o istisna yapılır. Icardi'ye sunacağımız total paket minimum €7m olmazsa da alabileceğimizi hiç sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt