Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL eslesmesi kivaminda maclara cikti gecen sezon bizle zaten. Neyse anlasamayacagiz herhalde bu konuda o yuzden ayni seyleri konusup durmaya gerek yok ama ben kulubumuzun Brighton'a biz size yildiz oyuncumuzu satmayiz siz bizden kucuk kulupsunuz diyecegini sanmiyorum acikcasi
Satmayiz demezler zaten ama oyunculara 'burada kal' demisler (sanirim Nelsson ve Boey'i kastediyor isim vermeyerek), baskanin aciklamalarini izlemedin sanirim net olarak soyluyor bunu zaten. O soyle diyor "mumkun oldugunca kimseyi satmak istemiyoruz cunku kadromuzu korumak istiyoruz" "ama oyuncu ayrilmak istiyorsa her iki taraf icin kazancli olmali, hem maddi acidan hem kulup olarak " diyor.

bu cl olayı da çok abartılıyor,

kusura bakmayın da brighton ile Premier ligde oynamak >>>> gs ile cl oynamak.

burak gol krallığına oynuyordu ronaldoyla kapışıyordu teklif mi alabildik kim taktı burak'ı?

bizde görebileceği maksimum teklif şu an olan kadardır boey'in

yapabileceğimiz maksimum 6 maç toplayabileceğimiz max 6-7 puan zaten.

bırak boey'i kerem bile premier lig orta sıra takımına gitse hak veririm şu an. kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmemiz lazım

Olur mu yav Odriozola’ya 40 verdiler zamanında süre bulamadan şutlandı neredeyse. Büyüklerin umrunda olmuyor 20-25 m euro.

Bence öncelikleri oynamak olmalı çünkü çok kritik bir eşik oluyor bu yaşlar, mesela Arsenal gibi hoca kulüpleri olabilir zira gençlere önem veriyor.

Boey tavanı yüksek bir oyuncu dediğim gibi ama genel olarak sonraki satıştan pay olayını kovalayan satışlar yapmak bence daha değerli.
Ben sahsen bir de sunu sevmiyorum;

mesela Boey ve Nelsson da burada seviliyor ve genc isimler sayilir.

Bunlar bu gidisle zaten buradan ayrilacak gibi. Ben onlari mesela bundan sonra gidecegi takimda da izlemek istiyorum. Sahsen Brighton, Aston Villa gibi takimlara gitseler maclarini izlemem. Yani denk gelirse o da yilda 5 mactan fazla olmaz.

Ama Arsenal alsin, Tottenham alsin, Barca, Atletico, Real. O zaman bunlarin maclarini her hafta izlemeye calisirim.

erden timur gorse bunlar icin mi cabaladım dese

burak gol krallığına oynuyordu ronaldoyla kapışıyordu teklif mi alabildik kim taktı burak'ı?

bırak boey'i kerem bile premier lig orta sıra takımına gitse hak veririm şu an. kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmemiz lazım
O dönem Burak için teklif almıştık 15-20 arasiydi sanirim ama yabancı sınırı oldugu için satamamistik.

Ben sahsen bir de sunu sevmiyorum;

mesela Boey ve Nelsson da burada seviliyor ve genc isimler sayilir.

Bunlar bu gidisle zaten buradan ayrilacak gibi. Ben onlari mesela bundan sonra gidecegi takimda da izlemek istiyorum. Sahsen Brighton, Aston Villa gibi takimlara gitseler maclarini izlemem. Yani denk gelirse o da yilda 5 mactan fazla olmaz.

Ama Arsenal alsin, Tottenham alsin, Barca, Atletico, Real. O zaman bunlarin maclarini her hafta izlemeye calisirim.
Tamam da bahsettiğin kulüpler oyuncu yiyen kulüpler, öyle alıp çat diye koymuyorlar ama geliştiriciler geliştirme gözüyle bakıyorlar.

Arsenal mesela Porto’dan topçu aldı yüzüne bakmadı bu sene, Tomiyasu’yu, Tierney’i direkt sildi vs

Boey gibi kırılgan bir adamın kendini rahat hissetmesi lazım, Nelsson iyi ama atletik eksikliklerini ortaya çıkaracak bir yerde oynamamlı.

Olay CL de değerine değer katması değilki senin takımının en büyük yıldızlarından birini kaybetmemen. Oyuncunun ise avrupanın en büyük arenasında oynaması PL> UCL ye katılmıyorum hala UCL> herhangi bir futbol ligi. Şuan 20 milyon alıyorda 1 sene bizle UCL , UEL oynasa 10 milyonmu alıcak? eğer iyi performansı sürerse hayır. Hem 1 yıl oynarmış olup, hemde iyi bir paraya yine iyi bir kulübe satabilirsin. Brighton a bu yüzden gitmeyip bizde kalmasına uğraşmalıyız deme sebebim bu.

Tamam da bahsettiğin kulüpler oyuncu yiyen kulüpler, öyle alıp çat diye koymuyorlar ama geliştiriciler geliştirme gözüyle bakıyorlar.

Arsenal mesela Porto’dan topçu aldı yüzüne bakmadı bu sene, Tomiyasu’yu, Tierney’i direkt sildi vs

Boey gibi kırılgan bir adamın kendini rahat hissetmesi lazım, Nelsson iyi ama atletik eksikliklerini ortaya çıkaracak bir yerde oynamamlı.
Orasi da dogru haklisin.

Ozel soru:

Nelsson veya Boey, mecbur 1 tanesini bu yaz satmaliyiz desek. Hangisi kalmali ve neden? Hangisin yerini daha kolay doldurabiliriz?

Ya Kerem Icardi baglantisi çok farkli bir seviyeye çikmisti.

Eleme maclarinda Kerem topu alip ileri baktiginda Mostafa Mohamed görecek o da hareket etmeyecek Kerem Mostafaya sövecek gibi hissediyorum.

Mostafa dan bagimsiz o kosulari yapacak akilli forvet de lazim olacak ama ayni zamanda ki bu Icardi nin tek zayif noktasiydi, Defansin arkasina atilan uzun toplara yetisecek yirtici Valenciamsi bir forvet lazim oraya. Baris yapabilir belki bilmiyorum son aylarda fazla seviye atladi Baris

Olay CL de değerine değer katması değilki senin takımının en büyük yıldızlarından birini kaybetmemen. Oyuncunun ise avrupanın en büyük arenasında oynaması PL> UCL ye katılmıyorum hala UCL> herhangi bir futbol ligi. Şuan 20 milyon alıyorda 1 sene bizle UCL , UEL oynasa 10 milyonmu alıcak? eğer iyi performansı sürerse hayır. Hem 1 yıl oynarmış olup, hemde iyi bir paraya yine iyi bir kulübe satabilirsin. Brighton a bu yüzden gitmeyip bizde kalmasına uğraşmalıyız deme sebebim bu.
Oyuncu tarafından bakmak lazım ben de brightonda premier ligde 38 maç yapmayı tercih ederdim 6 maç CL yerine.

Ki oradan büyük takıma transfer yapması çok çok daha olası. boey bu gelişimini sürdürürse direkt 50 milyona falan gider top 6 takımlarına.

Abartiliyor dedigin ligde 3 macla Ozan Kabak satildi 11 milyona.

Burak ornegi de yanlis, yabanci kurali varken kimseyi satmiyorduk yerli oyunculardan cunku yerine oyuncu alamiyordun. Burak'i isteyen takimlar halbuki vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt