Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Zaten ille de gitmek istemiyorum demezlerse bir sekilde tutariz. Nelsson'un sozlesmesi zaten 2026'ya kadar. Boey icin yeni kontrat gerekir 2025'te sozlesmesi bitecegi icin. Fakat gelen haberlere bakilirsa ikisi de gitmek istiyor ki ben saygi duyuyorum bu durumaSatmayiz demezler zaten ama oyunculara 'burada kal' demisler (sanirim Nelsson ve Boey'i kastediyor isim vermeyerek), baskanin aciklamalarini izlemedin sanirim net olarak soyluyor bunu zaten. O soyle diyor "mumkun oldugunca kimseyi satmak istemiyoruz cunku kadromuzu korumak istiyoruz" "ama oyuncu ayrilmak istiyorsa her iki taraf icin kazancli olmali, hem maddi acidan hem kulup olarak " diyor.
Scalvini icin €40m istiyolardi Inter'den en son. Onun da ciddi zaaflari var bu arada ama cok daha iyi yani. Atalanta'nin genc takim yapilanmasi Italya'da bir numara zaten, yakin zamanda kat ettikleri yolu bu sayede kat ettiler. Kesinlikle ucuza birakmazlar ama Gasperini oyuncuyu pek begenmiyor haberleri vardi, oyuncu satmaktan cekinen bir kulup de degil, ornegin Ibanez'i benzer durumda ucuza yollamislardi. Yalniz Okoli su anki haliyle bizim as stoperimiz olabilir mi muamma.Scalvini ayrılacak zaten de genel olarak wonderkid İtalyan stoperleri takasta vereceklerini sanmıyorum.
Cok kotu durumda ya. Elbette sakatlik ve uzun suredir oynamiyor olmak etkili olmustur ama o maasa (€5m net) boyle soru isaretleri olan bir transfer yapmak buyuk risk olur. Roma'da sakatliktan dondugunden beri toparlayacak diye bekleniyor gram ilerleme yok, ruh gibi dolaniyor sahada. UEFA finalinde de sivadi zatenWijnaldum makul bedele gelse Tielemans’tan falan çok daha iyi topçu açıkçası da ciddi sakatlıklar geçirdi son dönemde.