Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnter ortasahasındaki gagliardini sanki bize gelecek tamamen hissiyat
Bu sezon hep yedekti
Yaşı 29
Çift yönlü 8 arıyoruz
2.5 milyon euro maaşa gelir
İtalya ligi transfer pazarımız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener en iyi adamını yolladı, Valencia olmasaydı bırak yarışta olmayı 3. Bile olamazlardi, elbette penaltı attı sahtekar falan ama it gibi oynadı bu sezon, Valencia gibi topçu zor bulurlar

Lukaku buraya gelse iyice obezz olur gelmesin gibi sacma sapan yorum yapan bi arkadas var.Ulan senin liginde Olu Aboubakar is yapiyoki onada is yapar dedik yok diyen proflar vardi.Senin liginin bugu guclu adamlar zaten bu kadar mi ligini tanimiyon.

Şu renatoyu çok mu abartıyorsunuz acaba?
Formda ve fit Renato bugün dünyanın top class her takımında direkt oynar bence. Çok kısa bir periyod gösterebildi o istikrarı. O potansiyeli gören her takım da denedi kendisini. Ama bir türlü istikrar sağlayamadı.

Dzeko yu biz alalim 1+1 kenarda dursun
Inter muhteşem futbol oynuyor sanırım ki bu adama 13 tane attırmışlar.Benim izlediğim her maçta bu sene beli dönmüyordu , çok zor hareket ediyor.Baya fizikten düşmüş yani öyle böyle değil , bizim Gomis bile en azından hareket edebiliyordu bu sene ve geçen sene ama Dzeko'yu ne zaman görsem zor dönüyor.Geçen sene de ağırlaşmıştı ama bu kadar değildi , 1 sene de cidden aşırı geri gitmiş gördüm ben
Milana attığı bir gol vardı , eski Dzeko gibi ama tabii kas hafızası aynı kaldığı için arada oluyor böyle şeyler.Bizim Falcao da sanırım Sivas'a eski Falcao golü atmıştı.
Dzeko bence buralara gelirse Falcao'dan fazlası olmaz üstelik minimum 3.5m euro da sokar senelik.

Torreira-Sanches, cigersiz sahanin her yerine basan orta sahamiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt