- 31 Aralık 2015
- 13.021
- 8.241
- 1.488
TamamNelson yerine merih bana uyar . 25 e satış olduğunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamNelson yerine merih bana uyar . 25 e satış olduğunda
2 ay sürecek bu icardi muhabbeti
işin kötü tarafı bu olacak
Bomboş çar alanın elinde patlarİnter ortasahasındaki gagliardini sanki bize gelecek tamamen hissiyat
Bu sezon hep yedekti
Yaşı 29
Çift yönlü 8 arıyoruz
2.5 milyon euro maaşa gelir
İtalya ligi transfer pazarımız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Formda ve fit Renato bugün dünyanın top class her takımında direkt oynar bence. Çok kısa bir periyod gösterebildi o istikrarı. O potansiyeli gören her takım da denedi kendisini. Ama bir türlü istikrar sağlayamadı.Şu renatoyu çok mu abartıyorsunuz acaba?
Inter muhteşem futbol oynuyor sanırım ki bu adama 13 tane attırmışlar.Benim izlediğim her maçta bu sene beli dönmüyordu , çok zor hareket ediyor.Baya fizikten düşmüş yani öyle böyle değil , bizim Gomis bile en azından hareket edebiliyordu bu sene ve geçen sene ama Dzeko'yu ne zaman görsem zor dönüyor.Geçen sene de ağırlaşmıştı ama bu kadar değildi , 1 sene de cidden aşırı geri gitmiş gördüm benDzeko yu biz alalim 1+1 kenarda dursun
Şu renatoyu çok mu abartıyorsunuz acaba?
@Barış SavaşLukaku buraya gelse iyice obezz olur gelmesin gibi sacma sapan yorum yapan bi arkadas var.Ulan senin liginde Olu Aboubakar is yapiyoki onada is yapar dedik yok diyen proflar vardi.Senin liginin bugu guclu adamlar zaten bu kadar mi ligini tanimiyon.
Lillede oynarken öyleydi birdaha hiç bir zaman box to box olamadı eski halinden gram eser görmedimSaglikli Renato baya iyi box to box player, kiralik alip sakatlanmasin diye dua edecez. 8m satin alma opsiyon koyariz, psg 15m ödemis.