Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa konusunda teknik Ekip Boey de oldugu gibi biraz erkenci mi davrandi acaba diye düsünmüyor degilim.

Gerci Mostafa da Boey kadar istekli olsaydi takimda da kalirdi diye düsünüyorum.

En azindan ilk eleme turlarinda müthis bir forma getirmeliyiz kendisini

Mostafa kalırsa herkesi pişman edecek olumlu anlamda bence rotasyon için iyi topçu

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Torreira ile birlikte dinamik, atletik, güçlü ve sağlam orta saha hattı kurmak istiyor. Galatasaray'ın PSG ile çok iyi ilişkileri var. Leandro Paredes Galatasaray'ın listesinde. Yönetim, 1 yıllığına kiralamak istiyor Paredes'i"

[Vole]

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Torreira ile birlikte dinamik, atletik, güçlü ve sağlam orta saha hattı kurmak istiyor. Galatasaray'ın PSG ile çok iyi ilişkileri var. Leandro Paredes Galatasaray'ın listesinde. Yönetim, 1 yıllığına kiralamak istiyor Paredes'i"

[Vole]
Ali Naci sarhoş sanırım zaten 1 yıl sözleşmesi kaldı adamın

[Vole]

Herifin zaten 1 yil kontrati kalmis, nasil kiraliyoz 1 yilligina? Yanliz Paredesi alirsak bu Icardiyi almak icin elimizi güclendirir. Icardi Paredes iyi arkadaslar. Kop sende gel muammelesi yaparlar.

ARJANTINSARAY LOADING

abi daha adam bakmayın Parades'i alıp gelin işte , zor değildir alması büyük ihtimalle.İndirin işte yakında ki gelsin CL maçlarında da oynasın.Parades kucağa alır ligdeki bütün orta sahaları çok rahat bir şekilde.Burada kendini bulur tekrardan , çoşkuyu da seven bir adam zaten.

abi daha adam bakmayın Parades'i alıp gelin işte , zor değildir alması büyük ihtimalle.İndirin işte yakında ki gelsin CL maçlarında da oynasın.Parades kucağa alır ligdeki bütün orta sahaları çok rahat bir şekilde.Burada kendini bulur tekrardan , çoşkuyu da seven bir adam zaten.
Alsınlar almasına da, Sergio ve Midtsjö de var elde. Atletik oyunculara da ihtiyacımız var. Sonra rakip orta sahaya 4 tane vaat afrikalı atıp tempo yapıp zorluyor bizi. Yaşadık sezon içinde.

Şu arkadaş geçen sene Yunus Akgün vari forma şansı bulmuş çok el üstünde değil şuan. Bunu bir şekilde çözemez miyiz ya

Icardi, Paredes, Sanches (kira+opsiyon), Blas=Avrupa ligi final

Hafta içi çok ciddi bir şekilde adı düşecek isim içlerinden biri olacak ama hangisi bilmiyorum.

Moise Kean
Weston Mckennie
Çok zor ama Miretti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt