- 26 Ocak 2021
- 35.178
- 33.794
- 2.233
Uğurcanı muslera sonrasına almalıyız diye düşünüyordum ama ona da fazla bonservis istiyorlar.Kim gelmeli kaleye peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcanı muslera sonrasına almalıyız diye düşünüyordum ama ona da fazla bonservis istiyorlar.Kim gelmeli kaleye peki
Sol bek listesinin ilk sırasıymış. Bu olmazsa Angelino o da olmazsa Lpoollu Yunan isim olacakmış
11 çıkıyor mu takımında güncel olarak son transferi 8m mişfbmarkt değeri çok yüksek alabilcez mi
Yanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.Neden 13.oldunuz
Avrupa'da yoksunuz
Diyip reddeden futbolcular vardı geçmiş dönemde. Bu dönem elimiz daha rahat ama taraftarda tam aksi yönde bir sinir stres sabırsızlık var. Transfer obeziyiz harbiden
valla ben tüm kadro kalsın sergio yerine tek transfere bile okeyim de taraftar obez 60 tane adam alsan sergen falan 61. adam nerde derNeden 13.oldunuz
Avrupa'da yoksunuz
Diyip reddeden futbolcular vardı geçmiş dönemde. Bu dönem elimiz daha rahat ama taraftarda tam aksi yönde bir sinir stres sabırsızlık var. Transfer obeziyiz harbiden
Sergio CanalesÖZEL | Galatasaray'ın listesinde henüz gazetecilerin ve duyumcuların ulaşamadığı İspanyol bir isim var. Gizlilik içinde yürütülüyor
@futbolig1905
Koçuk durmak istemiyor mevzu oben anlamıyorum günay öyle iyi bi kaleci falan değil okan kocuktan ne +sı var bilmiyorum.
Uğurcan’a yatırabilecek para yok, bir ton eksik var.Uğurcanı muslera sonrasına almalıyız diye düşünüyordum ama ona da fazla bonservis istiyorlar.
Sol bek listesinin ilk sırasıymış. Bu olmazsa Angelino o da olmazsa Lpoollu Yunan isim olacakmış
Yok gibi ama ne bilim transfer sezonu bile başlamadı daha çok panik yapıyor taraftar. İcardinin belirsizliği tetikliyor sanırımYanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.
Icardi’den, Rashica’dan falan faydalanmaya kasımda falan başladık, şu an öyle bir lüksümüz var mı?
Bence ilk 2 elemeye hepsini yetiştirmeye gerek yok. Ama play off sıkıntı icardi gelirse diğerleri sonra gelse de olurYanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.
Icardi’den, Rashica’dan falan faydalanmaya kasımda falan başladık, şu an öyle bir lüksümüz var mı?
Orta severlerin mutlu olacağı bir isim![]()
Adam monaconun as sol beki, bu sezon sakatlığı da yok düşmez bize
11 çıkıyor mu takımında güncel olarak son transferi 8m miş
ÖZEL | Galatasaray'ın listesinde henüz gazetecilerin ve duyumcuların ulaşamadığı İspanyol bir isim var. Gizlilik içinde yürütülüyor
@futbolig1905