Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden 13.oldunuz
Avrupa'da yoksunuz

Diyip reddeden futbolcular vardı geçmiş dönemde. Bu dönem elimiz daha rahat ama taraftarda tam aksi yönde bir sinir stres sabırsızlık var. Transfer obeziyiz harbiden
Yanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.

Icardi’den, Rashica’dan falan faydalanmaya kasımda falan başladık, şu an öyle bir lüksümüz var mı?

Neden 13.oldunuz
Avrupa'da yoksunuz

Diyip reddeden futbolcular vardı geçmiş dönemde. Bu dönem elimiz daha rahat ama taraftarda tam aksi yönde bir sinir stres sabırsızlık var. Transfer obeziyiz harbiden
valla ben tüm kadro kalsın sergio yerine tek transfere bile okeyim de taraftar obez 60 tane adam alsan sergen falan 61. adam nerde der

Uğurcanı muslera sonrasına almalıyız diye düşünüyordum ama ona da fazla bonservis istiyorlar.
Uğurcan’a yatırabilecek para yok, bir ton eksik var.

Ben ortada fazla kaleci seçeneği de göremiyorum bedavaya, elini çeken kaleci olmayacak diyen bir yavşağı istemem ama Günay’dan daha iyi bir seçeneğimiz yok.

Yanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.

Icardi’den, Rashica’dan falan faydalanmaya kasımda falan başladık, şu an öyle bir lüksümüz var mı?
Yok gibi ama ne bilim transfer sezonu bile başlamadı daha çok panik yapıyor taraftar. İcardinin belirsizliği tetikliyor sanırım

Bence ilk 2 elemeye hepsini yetiştirmeye gerek yok. Ama play off sıkıntı icardi gelirse diğerleri sonra gelse de olur

işte o ismi sır gibi saklanan ispanyol transfer listesi

jose gaya
fabian ruiz
carlos soler
ferran torres
ansu fati
marc cucurella
javi galan
yeremy pino
hugo guillamon
fran beltran
alex baena
jorge cuenca
bryan gil
gabri veiga
ivan fresneda
pablo torre

kaynak: kaba etim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt