Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takvim dar ama ikna süreçleri daha kısa olabilir diye düşünüyorum. Oyunculara verilecek vaatlerin altı dolu olacak en azından. Beklenecek isimler için yine bekleriz ama genel hatlarıyla daha hazır gireriz bu sezona.Yanlış. Geçen sene zamanımız vardı, önemli transferlerin hepsi ağustos sonrası yapıldı, şimdi daha dar zamanda fırsat beklemeden hareket etmemiz gerekecek dolayısıyla işimiz zor.
Icardi’den, Rashica’dan falan faydalanmaya kasımda falan başladık, şu an öyle bir lüksümüz var mı?
Hepsini yetiştirmesen de santrafor sorunu var, Boey gitmese bile 8ine kadar milli takımda, Nelsson giderse denge stoperi kalmıyor takımda. Duruma göre en az 3 adama ihtiyacın var ki 26 temmuz sonrası 3 günde bir maç oynayacağız eylüle kadar eğer ilerlersek.Bence ilk 2 elemeye hepsini yetiştirmeye gerek yok. Ama play off sıkıntı icardi gelirse diğerleri sonra gelse de olur
Yok gibi ama ne bilim transfer sezonu bile başlamadı daha çok panik yapıyor taraftar. İcardinin belirsizliği tetikliyor sanırım
Fransada begenmistimSergi Darderin Espanyolun ligden düstü diye, sözlesmesinde 1 seneligine bedavaya kiralanma maddesi varmis.
Su sekilde raporladimişte o ismi sır gibi saklanan ispanyol transfer listesi
jose gaya
fabian ruiz
carlos soler
ferran torres
ansu fati
marc cucurella
javi galan
yeremy pino
hugo guillamon
fran beltran
alex baena
jorge cuenca
bryan gil
gabri veiga
ivan fresneda
pablo torre
kaynak: kaba etim
Su sekilde raporladim
Altay'dan bizim Kazımcan'ın abisini deneyelim. Günay'ın karakterde problem var.Uğurcan’a yatırabilecek para yok, bir ton eksik var.
Ben ortada fazla kaleci seçeneği de göremiyorum bedavaya, elini çeken kaleci olmayacak diyen bir yavşağı istemem ama Günay’dan daha iyi bir seçeneğimiz yok.
Konum mars sandim
16 adam yazip free bebek yağı reyizi yazmamak.işte o ismi sır gibi saklanan ispanyol transfer listesi
jose gaya
fabian ruiz
carlos soler
ferran torres
ansu fati
marc cucurella
javi galan
yeremy pino
hugo guillamon
fran beltran
alex baena
jorge cuenca
bryan gil
gabri veiga
ivan fresneda
pablo torre
kaynak: kaba etim
Müthis bir tahmin bütün La Liga yi saymissin rdastahmin yuruttuk
Kamerun asilli Boey -> FransizBu sene Afrika'dan çok oyuncu almamak lazım Ocak ayında turnuva olacak 1 ay olmayacaklar zaten fikstür çok sıkışık olacak ortalama en az 3 en fazla 6-7 maç kaçırırlar.
Yedek kaleci genç/gelişime açık birisi değil, tecrübeli ve görev verildiğinde oynayacak birisi olmalı.Altay'dan bizim Kazımcan'ın abisini deneyelim. Günay'ın karakterde problem var.