Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Broja geçen seneyi full sakat geçirdi ama bayağı potansiyelli forvet

Icardi icin bonuslarla maksimum 3 × 6 = 18 milyon desem de Gomis sonrasi süreç aklima geliyor. Resmen iki ucu b*klu degnek. Gidip senelik 10 filan versek diger oyuncular da isteyecek vs vs

Broja Chelsea akademisi urunu ki bence su an Ingiltere'nin en iyi altyapisi son senelerde baya iyi topcular cikti o akademiden

Southampton'da superdi. Chealsealiler asiri umutluydu ama capraz kopardi. Inanilmaz bir herif komple forvet olmaya aday. 191 boyuna ragmen asiri suratli, teknigi ust duzey, gelisimini tamamlarsa dunyadaki en iyi santrforlardan biri olur

PL ombudsmani @Hayri Cund ustad onaylayacaktir dediklerimi

Chelsea satacak olsa PL kulupleri sira olur. £30m veren cikar. Kiralik belki bize duser

Giderse gider abi İcardi eyvallah çok büyük futbolcu herkes çok sevdi keşke kalsaydı ama gittiyse de biz Galatasarayiz kimler kimler geldi geçti bu takımdan, ben yönetime özellikle erden timura güveniyorum İcardiyi Avrupa yokken bize getiren bu sene de elbet bizi mutlu eder

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz icardinin boslugunu cok zor doldururuz

Böyle bir adam zor bulunur

Basin parayi alin su adami yav. Gerekirse taraftardan para toplansin, ben payimi vermeye hazirim
Kalmasını en çok isteyenlerdenim de 'bas parayı' bir yere kadar; 20 bonservis+20 maaş olsa misal, yapacak bir şey kalmıyor; yolu açık olsun demekten başka...

Broja Chelsea akademisi urunu ki bence su an Ingiltere'nin en iyi altyapisi son senelerde baya iyi topcular cikti o akademiden

Southampton'da superdi. Chealsealiler asiri umutluydu ama capraz kopardi. Inanilmaz bir herif komple forvet olmaya aday. 191 boyuna ragmen asiri suratli, teknigi ust duzey, gelisimini tamamlarsa dunyadaki en iyi santrforlardan biri olur

PL ombudsmani @Hayri Cund ustad onaylayacaktir dediklerimi

Chelsea satacak olsa PL kulupleri sira olur. £30m veren cikar. Kiralik belki bize duser
bitiriciliği bayağı iyi duruyor

belliydi

yeminle son dönem izlediğim en parlak genç o çocuktu

ulan şans eseri oynuyursun
sana karşı haalwnd gibi
çöksene hemen
Evet ben burada @Tuna Köse ile kavga etmistim bu ve Beka Beka icin neden her oynadigimiz takimdan bir topcuya takiyor bu taraftar grubu diye ama zaman onu hakli cikardi

Bu arada ucuza gitmedi Atalanta baya para vermisti biz veremezdik o bonservisi

İnşallah doğru değildir.Bu adam fanatik fenerli kuzenimin oğlunun Galatasaraylı olmasını sağlamış biriydi.Tüm sınıfta icardi formalı çocuklar var diye kuzen içi kan ağlıya ağlıya oğluna icardi forması almıştı.Ulan kalsaydın be kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt