- 4 Ağustos 2009
- 83.657
- 62.304
- 5.093
En iyisi vegöstü cekelim yapacak bir sey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sörloth ?En iyisi vegöstü cekelim yapacak bir sey yok.
Sosyedad alir onuSörloth ?
Kalmasını en çok isteyenlerdenim de 'bas parayı' bir yere kadar; 20 bonservis+20 maaş olsa misal, yapacak bir şey kalmıyor; yolu açık olsun demekten başka...Biz icardinin boslugunu cok zor doldururuz
Böyle bir adam zor bulunur
Basin parayi alin su adami yav. Gerekirse taraftardan para toplansin, ben payimi vermeye hazirim
BekliyoruzHızlı atletik adam eksiltebilen orta saha, kanat ve santrafor geldi mi?
bitiriciliği bayağı iyi duruyorBroja Chelsea akademisi urunu ki bence su an Ingiltere'nin en iyi altyapisi son senelerde baya iyi topcular cikti o akademiden
Southampton'da superdi. Chealsealiler asiri umutluydu ama capraz kopardi. Inanilmaz bir herif komple forvet olmaya aday. 191 boyuna ragmen asiri suratli, teknigi ust duzey, gelisimini tamamlarsa dunyadaki en iyi santrforlardan biri olur
PL ombudsmani @Hayri Cund ustad onaylayacaktir dediklerimi
Chelsea satacak olsa PL kulupleri sira olur. £30m veren cikar. Kiralik belki bize duser
Evet ben burada @Tuna Köse ile kavga etmistim bu ve Beka Beka icin neden her oynadigimiz takimdan bir topcuya takiyor bu taraftar grubu diye ama zaman onu hakli cikardibelliydi
yeminle son dönem izlediğim en parlak genç o çocuktu
ulan şans eseri oynuyursun
sana karşı haalwnd gibi
çöksene hemen