Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSGASENSİO MU
tnöbeti acemileri görüyorum polyana takılıyorlar
öğrenin kardeşim
iyi haberin gerçekleşme olasılığı %10 ken
kötü haberin gerçekleşme oranı %90
senelerin verdiği bir tecrübe var
Mitrovici al alabiliyorsan kimse İcardi nerede demezkim var icardinin yerini dolduracak?
Icardi giderse Lewandowski hariç kimse beni kesmez.Mitrovici al alabiliyorsan kimse İcardi nerede demez
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wanda'nın insta hesabına gidip 10 milyon yorum yapalım.
Ben de öyle düşünüyorum ama şu yedek forveti bir an önce almalıyız. İcardi gidecekse erken giderse iyi de olabilir Simeone'yi getirebiliriz böylece iyi olabilir.Icardi hakkında ne Fransız ne İtalyan ne de Arjantin basınında haber var. Icardi’nin 2 günde karar alacağını düşünmüyorum. Yine Arap kolpası gibi duruyor. Orada da tek kaynağa dayanıyor
Fabrizio gibi her şeyden haberi olan herif sadece bizden tık almak için bile nereye gittiğini gideceğini yazar zaten.Icardi hakkında ne Fransız ne İtalyan ne de Arjantin basınında haber var. Icardi’nin 2 günde karar alacağını düşünmüyorum. Yine Arap kolpası gibi duruyor. Orada da tek kaynağa dayanıyor
Yönetime bir şey demek mümkün değil adamlar napsin 20 30 milyon euroya değil takımını dinini değiştirir millet. Bahsedilen maaşları kafada iyi okumak anlamak lazım afaki demek bile yetmiyorIcardi giderse Lewandowski hariç kimse beni kesmez.
ikardi klasında değil reisMitrovici al alabiliyorsan kimse İcardi nerede demez
gercekci degilMitrovici al alabiliyorsan kimse İcardi nerede demez
İcardi klasinda bir adam için ancak İcardiyi alabilirsin normal şartlarda zaten Türkiye'de işi olmaz öyle bir oyuncunun ilk geleceği zaman millete anlatmaya çalışıyordum nasıl bir adam olduğunu yok özel hayatı kötü yok bitik adam diyorlardıikardi klasında değil reis