Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tnöbeti acemileri görüyorum polyana takılıyorlar

öğrenin kardeşim

iyi haberin gerçekleşme olasılığı %10 ken

kötü haberin gerçekleşme oranı %90

senelerin verdiği bir tecrübe var

Yemin ederim içimi okumuşsun reis ağzına sağlık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi cocuklarina cok duskun. Belki orada yapamazlar diye gitmeyebilir.

Icardi araplara gidecek olsa bile hemen simdi gitmez. Agustos'a kadar devam bu olay anlayin iste

Wanda sırf geleceği daha parlak diye eski kocasını bırakıp İcardi'ye kaçmış kadın.25-30 milyon euroyu bırakıp bizim 5m euromuza gelmez maalsef bu iş olmayacak gibi planlamızı yapmamız lazım

İcardi' nin bir şekilde bizde devam edeceğini tahmin ediyorum. Olaylara genelde iyimser tarafından bakan biri olduğumu belirteyim...

Icardi hakkında ne Fransız ne İtalyan ne de Arjantin basınında haber var. Icardi’nin 2 günde karar alacağını düşünmüyorum. Yine Arap kolpası gibi duruyor. Orada da tek kaynağa dayanıyor
Ben de öyle düşünüyorum ama şu yedek forveti bir an önce almalıyız. İcardi gidecekse erken giderse iyi de olabilir Simeone'yi getirebiliriz böylece iyi olabilir.

Icardi hakkında ne Fransız ne İtalyan ne de Arjantin basınında haber var. Icardi’nin 2 günde karar alacağını düşünmüyorum. Yine Arap kolpası gibi duruyor. Orada da tek kaynağa dayanıyor
Fabrizio gibi her şeyden haberi olan herif sadece bizden tık almak için bile nereye gittiğini gideceğini yazar zaten.

ulan 6 ay full baskı yapıp imzalayacaktık icardi ile hiç buraya getirtmeyecektik işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt