- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 333
bambaşka bi kafamusap aydınlı forumda mı sevgili kardeşim benim,kendini frenlemişsin sanki,gerci engellisin bende göremiyorum ama forumun bi degeri oldugunu biliyor,gözlerinden öpüyorum.herseye alınma,gücenme![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bambaşka bi kafamusap aydınlı forumda mı sevgili kardeşim benim,kendini frenlemişsin sanki,gerci engellisin bende göremiyorum ama forumun bi degeri oldugunu biliyor,gözlerinden öpüyorum.herseye alınma,gücenme![]()
Kendi yengesi olay çıkarsa bu kadar olayın üstüne düşmez yav
Valla ben Icardi'yi 31 Ağustos'a kadar beklemeye varım
Hatta benzer şekilde Felix falan gibi adamları da o zamana kadar beklememizde bir sorun görmüyorum
Gidenlerin yerine adam alalım, bir sol bek bir de santrfor bulalım elemeleri geçeriz
Orta saha gerekmez bile
Ya ohoo daha durun
Daha bunun iki üç tur daha Arabistan haberi var
Nagelsmann antrenmanda görmek istiyoru var
Nagelsmann performansından memnunu var
PSG ile hazırlık maçı kadrosuna girmesi var
Bayern santrfor arayışında istediğini bulamadı Tuchel'in eski öğrencisi Icardi bir opsiyon olabiliri var
PL'de bir kulübün ucuza deneyelim ne var ki sadece yıllık £11m vercez kariyerli adam diyişi var
Inter Juve Milan Roma dörtlüsünün köpekbalığı gibi etrafında dolanması var
Her hafta yok correiro del sport yok la gazetta dello sport yok calciomercato yok tuttomercato yok tuttosport bilimum italyan fotomaçının Icardi bombası haberi var
Atletico'da Simeone'nin onu çok istiyorum o benim kafada herif demesi var
Atletico'daki Arjantinlilerin herifin peşine düşmesi var
Di Maria ile Messi onu aradı MLS'te görmek istiyorlar demesi var
Son dakika!! Ali Koç devreye girdi!!si var
Varoğlu var
Daha yolun başındayız
Enseyi karartmayın! Kimse kolay olacak demedi. Fakat bu çetin mücadelede mutlu son da var
ali koç avcıyı getiriyomuş
ali koç avcıyı getiriyomuş
Icardi başkasına benzemez rtaş. Falcao peşinde koşarsan Falcao katkısı alırsın.Üzgünüm ama şu döngüyü yaşayıp aldığımız hiç bir oyuncudan verim alamadık...
Evet Erden başkan bunun zor bir durum olduğundan da bahsetti haklı olarak. Hassas bir süreç, sonuçta fırsat transferi kovalarken kadroyu eksik bırakırsak CL'den elenip 30-40m avrodan olmak da var. Ben yine de eldeki topçulara ve yönetime güveniyorum, bence bu almaya değer bir risk. Bu arada bizim için 31 Ağustos esas önemli tarih, çünkü sonrasında gelecek adamları CL kadrosuna yazdıramıyoruz yani o noktada ancak ligde kullanılabilecek adamlar ve ya tutarsa tarzı gençler gelir.Reis, erden başkanda öyle dedi geçende. Bazı isimleri Ağustos ortasına bırakacaklar net bu zaten bilinen bişey fırsat dediğimiz transferler Ağustos ortasından sonra gelir zaten benlikte sorun değil gelsin yeter ki ben transferin son günü olan 15 eylüle kadar beklerim. Kan kusup sonunda kızılcık şerbeti içeriz sıkıntı yok
gel bana kufret rahatla recep,nasıl osa gercek ismim degil bu.alınmam,insansın neticede,dogal böyle şeylerya simdi bana wandaya küfrettireceksiniz
icardiyede
ugrasmayın bırakın pesini giderse gitsin
?
Metin bey siz susunuz lutfen. Anca gaz vermeyi biliyonMetin Öztürk'ten Icardi açıklaması: "Icardi, başka kulübe gitse bile teklifi bize söyleyecek. 2.5 saat önce kendisiyle konuştuğumuzda Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini yineledi. Takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor."