Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben Icardi'yi 31 Ağustos'a kadar beklemeye varım

Hatta benzer şekilde Felix falan gibi adamları da o zamana kadar beklememizde bir sorun görmüyorum

Gidenlerin yerine adam alalım, bir sol bek bir de santrfor bulalım elemeleri geçeriz

Orta saha gerekmez bile

Reis, erden başkanda öyle dedi geçende. Bazı isimleri Ağustos ortasına bırakacaklar net bu zaten bilinen bişey fırsat dediğimiz transferler Ağustos ortasından sonra gelir zaten benlikte sorun değil gelsin yeter ki ben transferin son günü olan 15 eylüle kadar beklerim. Kan kusup sonunda kızılcık şerbeti içeriz sıkıntı yok

Adsız.jpg

Bu tsimikasın fm profili neymiş la öyle.Bunun yarısı kadar topçuysa yarın gelsin başlasın

Ya ohoo daha durun

Daha bunun iki üç tur daha Arabistan haberi var

Nagelsmann antrenmanda görmek istiyoru var

Nagelsmann performansından memnunu var

PSG ile hazırlık maçı kadrosuna girmesi var

Bayern santrfor arayışında istediğini bulamadı Tuchel'in eski öğrencisi Icardi bir opsiyon olabiliri var

PL'de bir kulübün ucuza deneyelim ne var ki sadece yıllık £11m vercez kariyerli adam diyişi var

Inter Juve Milan Roma dörtlüsünün köpekbalığı gibi etrafında dolanması var

Her hafta yok correiro del sport yok la gazetta dello sport yok calciomercato yok tuttomercato yok tuttosport bilimum italyan fotomaçının Icardi bombası haberi var

Atletico'da Simeone'nin onu çok istiyorum o benim kafada herif demesi var

Atletico'daki Arjantinlilerin herifin peşine düşmesi var

Di Maria ile Messi onu aradı MLS'te görmek istiyorlar demesi var

Son dakika!! Ali Koç devreye girdi!!si var

Varoğlu var

Daha yolun başındayız

Enseyi karartmayın! Kimse kolay olacak demedi. Fakat bu çetin mücadelede mutlu son da var

o sacma b gönderi ya wandaya,ciddi mi.gerizeklaı mısınız ya

ya simdi bana wandaya küfrettireceksiniz

icardiyede

ugrasmayın bırakın pesini giderse gitsin

Seneye şampiyonluk çok da umrumda değil, sadece Avrupa'da basari istiyorum

Üzgünüm ama şu döngüyü yaşayıp aldığımız hiç bir oyuncudan verim alamadık...
Icardi başkasına benzemez rtaş. Falcao peşinde koşarsan Falcao katkısı alırsın.
Reis, erden başkanda öyle dedi geçende. Bazı isimleri Ağustos ortasına bırakacaklar net bu zaten bilinen bişey fırsat dediğimiz transferler Ağustos ortasından sonra gelir zaten benlikte sorun değil gelsin yeter ki ben transferin son günü olan 15 eylüle kadar beklerim. Kan kusup sonunda kızılcık şerbeti içeriz sıkıntı yok
Evet Erden başkan bunun zor bir durum olduğundan da bahsetti haklı olarak. Hassas bir süreç, sonuçta fırsat transferi kovalarken kadroyu eksik bırakırsak CL'den elenip 30-40m avrodan olmak da var. Ben yine de eldeki topçulara ve yönetime güveniyorum, bence bu almaya değer bir risk. Bu arada bizim için 31 Ağustos esas önemli tarih, çünkü sonrasında gelecek adamları CL kadrosuna yazdıramıyoruz yani o noktada ancak ligde kullanılabilecek adamlar ve ya tutarsa tarzı gençler gelir.

niye küfür ediyon ki..

Valla ben de yengeye mesaj attım ama ulaşmıyor. Tanımadığı hesaplardan mesaj almıyor diyor Insta

Metin Öztürk'ten Icardi açıklaması: "Icardi, başka kulübe gitse bile teklifi bize söyleyecek. 2.5 saat önce kendisiyle konuştuğumuzda Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini yineledi. Takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor."
Metin bey siz susunuz lutfen. Anca gaz vermeyi biliyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt