Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tiago Santos için ne dion
Bu 2 oyuncu da takip edilmeli demiştim.Tiago Santos takımı gereğince aslında çok geride duruyo Portekiz Milli Takımı'nın alt yaş kategorileri için.Bu Crespo da o takımdan alınmıştı.Boey gibi hemen patlama yapar mı bu 2 isim tam emin değilim.Haberlere göre Dubois de gidecek.Bu 2 oyuncudan 1'i rahatlıkla alınabilir..Tiago Santos veya Pedro Malheiro takip edilebilir bence..
Ya bu?Bu 2 oyuncu da takip edilmeli demiştim.Tiago Santos takımı gereğince aslında çok geride duruyo Portekiz Milli Takımı'nın alt yaş kategorileri için.Bu Crespo da o takımdan alınmıştı.Boey gibi hemen patlama yapar mı bu 2 isim tam emin değilim.Haberlere göre Dubois de gidecek.Bu 2 oyuncudan 1'i rahatlıkla alınabilir..
Lens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Lens in götüne don alacak parası var mıLens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Gözlerine lens alsinlar. Adamlar görmüyor mu Gs Icardi ask hikayesini.Lens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Keşke istemek yetse be gardaşım...Lens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Psg gibi zengin klup vergiden dusmesi icin icardiyi gondermiş.Lens vergiyle beraber 14 15m euro maas verebilecek mi? Birde ustune 10m euroda bonservis.Yalan haber.Lens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Özür dileriz agabeyYa gencler!!! Yavas yazin bu ne ya.. iş saatlerinde tak8b edemiyorum. Her actigimda 20 sayfa eklenmis oluyor
Bunu ben takip etmedim.Bilmediğim 1 oyuncu bu kanks..Ya bu?
Milan van Ewijk
Kedini banliycan mi recep yoksa haberin kaynağı varmi. Yukseldim bu habere bakson dk bilgisi
ugurcan cakır gsmizdedir
yok zaten max alan adamları 1.8 falan net.Lens in götüne don alacak parası var mı
Valla videolarını izledim öküz gibi güçlü ve hücumda da var. Hollanda alt yaşlarında da oynamışBunu ben takip etmedim.Bilmediğim 1 oyuncu bu kanks..
İcardi kaliteli 1 adam.O Lig'de Psg'de oynamış 1 oyuncu iyi 1 projeleri yoksa şampiyonluk gibi gitmez bence o takıma.Benim korktuğum takımlar Chelsea - Milan talip olacak gibi geliyo..Lens icardi'yi istiyormuş( adamlar bu sene CL ye direk gidiyor).
Zaha gibi miilaç olacak oyuncuları yazalım.