Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.424
- 4.354
- 1.798
Tahminim yine italyan futbolcu ve İngiltere den yildiz oyuncu alacağımız yönünde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyoruz Serginho. FM oynamayı bırakalı çok oldu, çok maç da izeyemiyoruz; piyasadan haberimiz yok. Yaşlandık.ben daha futbolcu listesi yapmadım.
seneye de şampiyon olursak yerli kuralı kalkar büyük ihtimal.Son yillarda hic yerli cikaramiyirduk Baris kerem Apo bir nebze rahatlatti bizi bu sezon
Türkiyenin En BüyüğüSifre varmi
Aynen öyle.Ugurcanin biraz akli varsa bize gelir. Gelmezse kariyerini bitirip bir iki seneye ısliklanir
Bunun neresi sifreTürkiyenin En Büyüğü
Uğurcan gelirse ligde zaten formayi alir ozellikle sol bek veya diger mevkilerin yabanci olmasi icin cok da iyi olur hem bizim icin hem onun icinAynen öyle.
1 sezon dişini sık Muslera'nın arkasında bekle, sonra önün açık![]()
Unbiliyıvıbıl.
Bunun neresi sifre
İkisi döne döne oynar yahu. Barış filan da iş yapar arada.Unbiliyıvıbıl.
Soru 2: Forvet için 3 yabancı kontenjanı harcamak lüks mü? Bir tane yerli lazım sanki.
mm defolup gidecek dönmek istemiyormuş haspam.Icardi'yi alacağız büyük ihtimal. Kulübede bekleyen forvetlerimiz kim olmalı? Mostafa'yı iyi bir satış yapamazsak 3. forvet olarak yazabiliriz bence. Icardi'den sonra güveneceğimiz ilk adam kim olmalı?
Ektra 3.ye gerek yok diyorsun yani. Icardi'ye uzun süreli bir şey olmasın da.İkisi döne döne oynar yahu. Barış filan da iş yapar arada.
Oyuncunun adını sürekli yazıyosun reis benim de beğendiğim 1 oyuncu ama 1-2 sene daha bekleyip bonservissiz alalım derim.Rusya kulüplerine bonservis kazandırmaya karşıyım ben demm defolup gidecek dönmek istemiyormuş haspam.
Konstantin Tyukavin başka da adama gerek yok.
İcardi, tyukavin, bir tane de yerli gurbo çektik mi bu iş tamamdır. Yedekleyici barış var, mertens oynar.
Barış var, Mertens var, hatta Zaniolo bile var idare edilecekse.Ektra 3.ye gerek yok diyorsun yani. Icardi'ye uzun süreli bir şey olmasın da.