Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Nicolo 24, Arda 18 yaşında!..

2. Arda, kişisel gelişimi için tam profesyonel kalabalık bir ekiple çalışıyormuş; tanıyanlar da karakterini öve öve bitiremiyor. Ceza sahasında balıklama atlayıp penaltı aldığı pozisyon için rakip takımdan Cenk Tosun' un bile mazur görücü açıklamalar yapması da bunu teyit ediyor; umarım öyledir ve kendini bozmaz...

Arda' nın 24 yaşında ne durumda olacağına dair bağımlı-bağımsız pek çok değişken rol oynayacaktır. Nicolo ile çok farklı özelliklere sahipler zaten...

Şahsi samimi kanaatlerimi paylaşıyorum burada. Bakalım yolu-bahtı nereye varacak?..Daha da yazmak istemiyorum. Ben beğensem, beriki beğenmese n'olacak, ne değişecek. Bekleyip göreceğiz...
Çok iyi topçu, çok da eksiği var ancak bence karakter noktasında ciddi negatif özellikleri var.

Bizim Arda Turan da o yaşlarda öyleydi gerçi.

Çok talep gelince yazayım dedim, bir kaç güne arazi olurum.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim sen bezle dolaşırken biz statta destekliyorduk takımı, geçen sene daha önce herkes küfrederken oyuncularımızın arkasında biz durduk, kafa açma arazi ol derhal.
Feramuza kötü davranma küsüyor sonra knk.

Çok talep gelince yazayım dedim, bir kaç güne arazi olurum.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim sen bezle dolaşırken biz statta destekliyorduk takımı, geçen sene daha önce herkes küfrederken oyuncularımızın arkasında biz durduk, kafa açma arazi ol derhal.
Benim gibi gsli zor bulursun sn admin
Saygılar bayramda görüşmek üzere

1. Mesajımdaki esas kıyas, alıntı yaptığım forumdaşın bahsettiği Morutan idi...Sence de aşırı saçma bir kıyaslama değil mi?!..

2. Emre ve Arda Turan' ın bizdeki ilk performansları ile Arda Güler' in gelecek sezonunu kıyaslamak daha adil olur. İlle şimdi kıyaslarsak, Arda Güler 1-0 önde sayılmalıdır. Onların gösterdiği gelişimi gösteremeyeceği ise ayrı konu elbette, bunu zaman gösterecek...
Yaw kardeşim sana göre saçma olabilir ama ben veya burdaki bazı arkadaşlar arda güleri dün izledik. Bir numarasını görmedim. Bana gorede senin dusuncen sacma. Morutan da büyük potansiyeldi ona bakarsan ama henuz degil. O gelişimi patlamayi yapamadi. Yas olarakta 18 yasinda goruyoruz avrupada bir suru arda güler var. Cok daha iyi durumdalar. arda güler olağanüstü bir gelişim saglamazsa çöp olur bunu diyoruz. Sen böyle dusunebilirsin. Yapcak bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt