Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın yarısına asgari ücretx2 maaş vereceksin alt yapıdan oyuncuları gerisi ligin topçusu. Sponsorlar köfteci Ramiz de olur b takım için
Bir çoğu futbolu bırakıp köfteci Ramiz'de çalışmaya başlar parasızlıktan

yalnız kerem ile ilgili şamp. kutlamasına dair t... geçilen öngörülerin gerçek olması

b80b6c7890a8c6c57b6494c8061e2949.jpg

ts bir ara 1461 ile baya pilot takım kurmuştu ptt1de yarışıyordu
Önce sen A takımının bütün tesislerini vs A kalite yaparsın ondan sonra adım adım aşağı inersin. Bunun için zaten başladılar yapmaya. Bunları yapınca meyvesini de hemen almazsın öyle. en iyi ihtimal bi 5-6 seneyi bulur her şey hazır olduktan sonra.

Eren'den zaten bi şey olacağını sanmıyorum. Hafif orta düzey bir zekası var gibi.
Biz bonus kafayı niye gönderdik onu çözemedim her önüne geleni kiralayıp eli ayağı tek düzgün olanı gönderiyoruz yıllardır.
Bunların bazılarından bir bok olmuyor gerçi ama yine de bu durum can sıkıcı.
Bir Oğulcan parasına altyapıdaki çocuklara 5 sene bakarız misal ama gidiyoruz ısrarla o yanlışı yapıp duruyoruz.

Biz bonus kafayı niye gönderdik onu çözemedim her önüne geleni kiralayıp eli ayağı tek düzgün olanı gönderiyoruz yıllardır.
Bunların bazılarından bir bok olmuyor gerçi ama yine de bu durum can sıkıcı.
Bir Oğulcan parasına altyapıdaki çocuklara 5 sene bakarız misal ama gidiyoruz ısrarla o yanlışı yapıp duruyoruz.
FFP açığını kapatmak için gitmişti galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt