Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sims mi oynuyorsun allasen Ali yahuTakımın yarısına asgari ücretx2 maaş vereceksin alt yapıdan oyuncuları gerisi ligin topçusu. Sponsorlar köfteci Ramiz de olur b takım için
Et haramdır!En son ne zaman zinger burger yedin
ts bir ara 1461 ile baya pilot takım kurmuştu ptt1de yarışıyordusims mi oynuyorsun allasen Ali yahu
Bir çoğu futbolu bırakıp köfteci Ramiz'de çalışmaya başlar parasızlıktanTakımın yarısına asgari ücretx2 maaş vereceksin alt yapıdan oyuncuları gerisi ligin topçusu. Sponsorlar köfteci Ramiz de olur b takım için
yalnız kerem ile ilgili şamp. kutlamasına dair t... geçilen öngörülerin gerçek olmasıKeremin akpli olduğuna inanmak istemiyorum
Zihnimde saadet partili kodladım
Ben lörp lörp götürüyorumEt haramdır!
yalnız kerem ile ilgili şamp. kutlamasına dair t... geçilen öngörülerin gerçek olması
Bafi the vampire slayerBafile ne demek üstat
Önce sen A takımının bütün tesislerini vs A kalite yaparsın ondan sonra adım adım aşağı inersin. Bunun için zaten başladılar yapmaya. Bunları yapınca meyvesini de hemen almazsın öyle. en iyi ihtimal bi 5-6 seneyi bulur her şey hazır olduktan sonra.ts bir ara 1461 ile baya pilot takım kurmuştu ptt1de yarışıyordu
Çok değişik şeyler oluyor
yalnız kerem ile ilgili şamp. kutlamasına dair t... geçilen öngörülerin gerçek olması
Biz bonus kafayı niye gönderdik onu çözemedim her önüne geleni kiralayıp eli ayağı tek düzgün olanı gönderiyoruz yıllardır.Eren'den zaten bi şey olacağını sanmıyorum. Hafif orta düzey bir zekası var gibi.
goygoya dönecek saplayacaklar şimdi cevap verirsemBen lörp lörp götürüyorum
Timsah tavuk kuzu fark etmeksizin
FFP açığını kapatmak için gitmişti galibaBiz bonus kafayı niye gönderdik onu çözemedim her önüne geleni kiralayıp eli ayağı tek düzgün olanı gönderiyoruz yıllardır.
Bunların bazılarından bir bok olmuyor gerçi ama yine de bu durum can sıkıcı.
Bir Oğulcan parasına altyapıdaki çocuklara 5 sene bakarız misal ama gidiyoruz ısrarla o yanlışı yapıp duruyoruz.
Hangisinin yerine hangisi olsaydı yine şmp olurdukKerem: Senin gibi rizelinin be tea
Aaa yavru kurt
Aga bu ne ya bi tarafta huriler,şaraplar, sınırsız lahmacunHangisinin yerine hangisi olsaydı yine şmp olurduk
İkardi-mostafa
Toreyra-taylan
Mertens-cicaldau
Boey-omar
Nelson-luyindama
Nando-çipe
Sergio-berkan