Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan Uluca Zaniolo bir anomali diyor. Bu boya ve fiziğe rağmen hem teknik hem hızlı bir oyuncu. Form tuttuğunda dünyada çok çeşidi olmayan bir kanat oyuncusuna sahip olduğumuzu fark edeceğiz. Boy, güç, hız, teknik ve sol ayaklı sağ kanat. Robben vari oyuncu. Bence değeri tam anlaşılmadı hâlen. Böyle bir kanat oyuncusu azdır dünyada, form tutarsa ömür boyu kalmasını isteyeceğiz. Hemde bitirici özelliği varken Pulisic le değişilir mi pek sanmam.
Zaten normal bir oyuncu değil yoksa İtalya bi adamın üstüne bu kadar düşmez benim korkum oyun tarzı çok sakatlanmaya müsait gibi geliyor o kadar kas yığını bir insanın kasları çok yorgun olduğundan kas kopması çok yaşar düşüncem var. Yoksa kalitesini savunan ender adamlardanım burada.

Genis kadro lazim olacak seneye, 50 tane mac yapacagiz hepsinde Sergio ve Torreira oynayamaz.
Orasi net zaten de Paredes sart mi veya yerine daha genc, yatirim yapabilecegimiz bir oyuncu daha mantikli olabilir mi diye düsünmüyor degilim. Sergio ile Paredes arasindaki farki pek cikaramadim.

Yani bence Sergio dan daha net, Sergio yu yedege atacak bir isim olsun istiyorum.

Zaten normal bir oyuncu değil yoksa İtalya bi adamın üstüne bu kadar düşmez benim korkum oyun tarzı çok sakatlanmaya müsait gibi geliyor o kadar kas yığını bir insanın kasları çok yorgun olduğundan kas kopması çok yaşar düşüncem var. Yoksa kalitesini savunan ender adamlardanım burada.
Bunu okan hoca çözecektir eminim. En çokta Okan hocanın olmasından dolayı rahatım bu konuda. Zaniolo nun bu eksiklerini giderir mesela ikili mücadelelerde faul yapması daha dengeli olması gibi. Sakatlık ihtimalini azaltır o da form tutarsa güçlenirse sakatlık olmaz inşallah

Bunu okan hoca çözecektir eminim. En çokta Okan hocanın olmasından dolayı rahatım bu konuda. Zaniolo nun bu eksiklerini giderir mesela ikili mücadelelerde faul yapması daha dengeli olması gibi. Sakatlık ihtimalini azaltır o da form tutarsa güçlenirse sakatlık olmaz inşallah
Bence gidecek Zani ama kalırsa bence de oyun tarzını değiştirmesini düşünüyorum . Kerem nasıl değiştiyse o da aynı şekilde değişse çok farklı bir boyuta gelir

Orasi net zaten de Paredes sart mi veya yerine daha genc, yatirim yapabilecegimiz bir oyuncu daha mantikli olabilir mi diye düsünmüyor degilim. Sergio ile Paredes arasindaki farki pek cikaramadim.

Yani bence Sergio dan daha net, Sergio yu yedege atacak bir isim olsun istiyorum.
Bir tane genc dinamik oyuncu, bir tane de tecrubeli biri sart orta sahaya. Yarin Torreira da bazi maclarda yedek olacak dinlenmesi acisidan bu cok onemli, belki Paredes veya benzer baska bir oyuncu da olursu iyi olur diye dusunuyorum.

1686040927616.png

paredes oynamazsa tokat manyagı eder onu reise güvenelim

Evet burda da paylaşayım unutmuşuz.
ac3d2404adc16625cdec741e68169be9.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sami yen haber tier 0.5 noktasında adamı nasıl dikkate alınmaması gerekenlere koydunuz

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt