Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur, N'Golo Kante'nin menajeri ile bir araya geldi.

🔗 (A Spor)

@Kolpa Kemal Kürek

Paredes, Kante gibi tecrubeli isimlerin adi geciyor. Bunlardan biri veya baska bir isim daha sonra cikabilir.

Sevgili Özgür saydigin maddelerde 3 büyük ligde oynayan genç oyuncuları değil Messi'nin özelliklerini yazmissin biraz. 😊 Bugün çok istedigimiz Tielemans'da 3-5 ve 6.madde yok. Gençken de yoktu. Premier Lig'de yıllardır oynayabiliyor.

Adam eksiltme özelliği çok iyi bence, oyun görüşü muazzam. İlk kontrol, çevre kontrolü üst düzey. Tekniği çok iyi. Uzaktan gollerini de izleriz yakında. Pas attıktan sonra kat ettiği alanlara bakın. Oradan pozisyon bilgisini de olcmeniz mümkün. Hızlı karar verme, top kendisine gelmeden yapacagi aksiyona çoktan karar vermiş oluyor. Kaptirilan topta Muslera'ya kendi sahasından aşırtma denemesi bile anlık karar verme yeteneği ve oyun aklı açısından örnek verilebilir. IQ'su yüksek oyuncularla oynamak Kerem'e bile 2 seviye atlattı. Arda'ya da çok rahat atlatacaktir.

Beli dönmeyen, 4-4-2 nasıl oynanır yillar sonra öğrenen Arda Turan Atletico, Barcelona'ya oyun zekası ve iki tane kendine has çalımı ile gitmeyi başardı. Arda Güler de başaracak yetenekte. Yani bariz gözüküyor bana göre.

Misal su yazdiklarinizi 19 yaşındaki Arda Turan için de yazabilirdiniz. Karşılaştırmak için demiyorum ancak geliyorum ben diyor çocuk benim gördüğüm. 3 metre yanına pas atmak icin 3 metre yanındaki takım arkadasina yüzünü dönmesine de ihtiyacı yok. Futbol oynadığım için şuna eminim misal ; Arda tüm sahayı beyninin içinde görüyor. Arkadaşlarının nerede olduğunu da görüyor. Kaleyi de görüyor. Yüzünü birilerine dönmesine de, pas atmak için koşu beklemesine de ihtiyacı yok. Çok çok zeki.

Ha tabi sizin futbolu algilayisiniz farklıdır. Futbolu umursamazsa zaten bir şey olmaz. Bu ona özel bir durum da değil. Çalışmadan, yorulmadan yetenekle bir yere kadar. Sonra Eden Hazard'a dönersin. Nereye çıkmış olursan ol. Misal Kerem sınıf atlayamasa, hadi kardeşim yoluna diyorduk bugün. Bence saf yetenek cocuk. Umarım geliştirir kendisini. Size ve Tuna beye saygı duyuyorum. Benim futbol algim su an için böyle görüyor Arda Güler'i. Belki de ben yaniliyorum
Hocam ben görüşünüze saygı duyuyorum. Belki siz doğruyu görüyorsunuz ancak tekrar etmemde fayda var ben anlattığınız gibi çok büyük şeyler göremiyorum

Erden Timur, N'Golo Kante'nin menajeri ile bir araya geldi.

🔗 (A Spor)

@Kolpa Kemal Kürek

Paredes, Kante gibi tecrubeli isimlerin adi geciyor. Bunlardan biri veya baska bir isim daha sonra cikabilir.
Kante ismine hayir demek biraz sacma gelebilir insana yani sonucta Kante. Ama bu sezon kendisi icin cok büyük bir hayal kirikligi oldu yani koca sezon 7 maca cikmis. Nisanda Real Maclarinda vardi ondan sonra tekrar sakatlanmis.

Adami ayak tirnaklarina kadar saglik kontrolünden gecirmemiz gerekecek. Sakatlanmayacagini bilseler zaten bize düsmez bir de bu yandan bakmak lazim :D

Büyük risk ama Torreira varken bu riske girilebilir bence

puhahahahaha trabzon uğurcan için 10 milyon euro+yunus akgün'ü istemiş.

Üzerime acil ve seri şekilde kolpa duyumlar atın. Transfersizlikten çıldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt