Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.094
- 47.463
- 2.968
En son kafam bu kadar Sneijder üstüne Drogba çektiğimizde rahattı.Evet konu kilit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son kafam bu kadar Sneijder üstüne Drogba çektiğimizde rahattı.Evet konu kilit
Dembele ve Parades gelir.
Zaniolonun gittiğini varsayarsaktan bahsediyorum. 30+ üstü fiyata.Pulisic istemem değil; elimizde zaten yüksek para bağlanmış bir kanat varken aynı bölgeye yüksek meblağ bağlamak mantıksız diyorum.
he gelsin o zaman ben ikisi bir diyorsun anladımZaniolonun gittiğini varsayarsaktan bahsediyorum. 30+ üstü fiyata.
Hala kanat diyo yawPulisic istemem değil; elimizde zaten yüksek para bağlanmış bir kanat varken aynı bölgeye yüksek meblağ bağlamak mantıksız diyorum.
Bence de 35e hemen gitsinArkadaslar duygulariniz cok dinamik.
Zaniolo kirmizi gördükten sonra "elimizde patladi" yorumlari yapilirken
2 hafta sonra milli takima cagirilip fenere saplayinca "nasil tutacagiz" deniliyor.
Kimse kusura bakmasin ama bu adam benim güvenimi kazanmadi henüz. Ha kamp yemis halini cok merak ediyorum bende ama 35 milyonu yatirip alacak olan varsa zevkten dört köse olurum muhtemelen.
Ertan tier 1 olmalı, eyüp yıldız tier sonsuz
Ahahahaha bak görmedim bunufebeyi yanlis yazmislar puahahahah