Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 ile 90m euro para girdisi bekliyorum.

2milyar tl yapiyor kabaca

sampiyonlar ligi haric

Zaniolo kalacaksa ortaya 3 dirençli isim koyalım.. 3 tane 8 gayet mantıklı olur .. Yaw zaten toreira bahsi geçen paredes bu heriflerin pas kalitesi oyun görüşü ligdeki çoğu 8 numaradan iyidir ben seneye oliveira mertens gibi yürüyen yahut sahte pres yapan adam görmek istemiyorum ortada..
Rakibi bogalim daraltalim varsın pas kalitesi bir Oliveira olmasın ama elini kolunu sallayan da orta sahamizi gecemesin ..
Ligde her daim önce savunma zaten İcardi kalırsa elimiz çok rahatlar 1 adet de 10 no kanat özellikli yaratıcı bir oyuncu alırsak süper olur..

Arkadaslar duygulariniz cok dinamik.

Zaniolo kirmizi gördükten sonra "elimizde patladi" yorumlari yapilirken

2 hafta sonra milli takima cagirilip fenere saplayinca "nasil tutacagiz" deniliyor.

Kimse kusura bakmasin ama bu adam benim güvenimi kazanmadi henüz. Ha kamp yemis halini cok merak ediyorum bende ama 35 milyonu yatirip alacak olan varsa zevkten dört köse olurum muhtemelen.
Bence de 35e hemen gitsin

Bir de en büyük temennim umarım bir şekilde Boey kalır.. Çok uçuk bir rakam olmadıkça kesinlikle satılmasına karşıyım..

Evet burda da paylaşayım unutmuşuz.
ac3d2404adc16625cdec741e68169be9.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ertan tier 1 olmalı, eyüp yıldız tier sonsuz :)

Aklınıza YÜZÜN nelsson 25 m den aşagı satılmamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo yu bir macta yine yere goge sigdiramiyoruz adam fizikli acik alan buldumu cok etkili hizlanmasi muazzam topada iyi vuruyor ama dar alanda okadar etkili degil bence muazzam bir top teknigi filan yok bizde cogu maci kapali defansa oynuyoruz

Zaniolo avrupa maclarinda zorluk seviyesi yuksek acik alanda oynanan her macta super oynar kapanan takimlara karsi yoklari oynar o yuzden satalim cocugu 30 milyona gitsin yoluna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt