Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba ilk ilgilendiğimiz grillitch-joao pedro gelseydi nolurdu torreira-icardi yerine :D

transfer döneminde şansımızın da yaver gittiğini kabul etmek gerek

keza alexis sanchez falan da kovaladık allahtan alamadık
alexis sanchez'i alsak mata ve yusuf falan gelmezdi belki de. sefer kazik cikti ama neyse ki sadece kiralikti. yine az bucuk para edecek kiralik adamlarimiz var, kaynak yaratabiliriz. lider özellikli oyuncular ve yetenekli ayaklara gidilmeli.

acaba ilk ilgilendiğimiz grillitch-joao pedro gelseydi nolurdu torreira-icardi yerine :D

transfer döneminde şansımızın da yaver gittiğini kabul etmek gerek

keza alexis sanchez falan da kovaladık allahtan alamadık
+İcardi yerine Belottiyi alıyoduk herifin golü yok bu sene :d Rashica alınmıyodu süpriz yumurta gibi çıktı ortaya gerçekten hemen hemen her işimiz rast gitti bu sene

Bu çocuk muazzam oyuncu değil mi? Bize nasıl yazıyorlar

Altayda ankaragücünde öyleydi ama renktaş alalım kiralık kalsın bence ama net kaleci lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
renktaş Altay'ı da beğenirdim Ankaragücü'nde hatta Doğan'ı da beğenirdim Kayseri'de ama onlarda sürekli bir heyecan ve amatörlük vardı , yani anlaşılabiliyordu bu.Konsantrasyon eksikliği olduğu iyi oynadığı maçlarda bile belliydi bu oyuncuların ama bu çocuk biraz farklı duruyor ya.Çok daha özgüvenli , çok daha konsantrasyonu yüksek bir kaleci gibi duruyor.Yani Altay'ın ve Doğan'ın hala o problemleri şuanki kariyerlerine de yansıyor zaten.

Ndombele haberleride vardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mata-mertens-muslera-gomis 4lüsünden 2si gidiyor. mertens muhtemelen rotasyonda devam edecek. muslera as kaleci olarak devam eder - bu anlamda ugurcan transferini cok olasi görmüyorum. önümüzdeki sene yine sampiyon olursak yabanci siniri tarih olur.

1 tane tecrübeli yasli adam gelebilir.

Boey'i 20+sonraki satıştan %25payla Brighton'a falan satmak lazım bu adam bildiğin dünyanın en iyi beki olma potansiyeline sahip.Ordan 45-50milyon euroluk bi transfer daha yapar
Boey için Brighton yanlış kulüp olabilir.Tekniği fena değil ama Brighton'a kalsa kendi kale çizgilerinden oyun kurmaya çalışacaklar.Onlara daha pasör bir profil lazım bence.Mesela hem Arsenal için hem Boey hem Fresneda ismi çıkıyor , aslında burada olması gereken Boey ,Arsenal için daha uygun bir profil.Fresneda da Brighton'ın isteyeceği teknik bir bek.

Uğurcan
Transfer De Vrij Abdül Tavares
Torreira Tielemans Renato
Zaniolo İcardi Kerem
Bu misalde bir kadro yaparız gibi duruyor

mata-mertens-muslera-gomis 4lüsünden 2si gidiyor. mertens muhtemelen rotasyonda devam edecek. muslera as kaleci olarak devam eder - bu anlamda ugurcan transferini cok olasi görmüyorum. önümüzdeki sene yine sampiyon olursak yabanci siniri tarih olur.

1 tane tecrübeli yasli adam gelebilir.
Uğurcan yerli olmasından dolayı değil, top class olması açısından çok iyi bence gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt