Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blas’ı ilk yazanlardan biriyim burda. Fransa ligini elimden geldiğince takip ederim. Nantes maçlarını da ara ara denk geldiğimde izlerim. Blas klasik 10 numara değil. 8-10 diyebiliriz. Ama tabir-i caizse kadife gibi bilekleri var. Tielemans-Torreira ve Blas üçlüsü kurulursa çok başka seviyeye geçeriz. Blas aynı zamanda baya skorer bir oyuncu. Bu sene de oynadığı maçlarda 12 golü 8 asisti filan var. Yine de ben Zakharyan’dan yanayım ama O’nda ki sıkıntı giderilecek gibi değil.

kardeşim biz sizi eğlenin diye koymadık oraya derhal transfer yapın @dursunözbek @erdentimur

Muslera
Boey
Nelsson
De Vrij
Guerreiro
Torreira
Tielemans
Kerem
Zaniolo
Rashica
Icardi

CL'de ne yapar bu kadro?

Kadro korunup 3 tane bonservissiz oyuncu as kadroya. Form durumuna göre kaleye Uğurcan sezon genelinde de olabilir 2. Türk olarak.

Lig için ise

Uğurcan
Bardakçı
Yunus
Barış Alper
Berkan

rotasyona dahil olsa.

Blas’ı ilk yazanlardan biriyim burda. Fransa ligini elimden geldiğince takip ederim. Nantes maçlarını da ara ara denk geldiğimde izlerim. Blas klasik 10 numara değil. 8-10 diyebiliriz. Ama tabir-i caizse kadife gibi bilekleri var. Tielemans-Torreira ve Blas üçlüsü kurulursa çok başka seviyeye geçeriz. Blas aynı zamanda baya skorer bir oyuncu. Bu sene de oynadığı maçlarda 12 golü 8 asisti filan var. Yine de ben Zakharyan’dan yanayım ama O’nda ki sıkıntı giderilecek gibi değil.
Bu adamın 10 olduğuna emin miyiz videolarda sağ açık gibi görünüyor

bu sene yerli olarak TS'den Burak Yılmaz'ı aldığımız dönem gibi bir dominasyon bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt