- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
bu dönem ZORLU transferler olacağı içinmumkun degil cünkü 4 hafta sonra ilk resmi macimiza cikiyoruz Renkbap
3 hafta boyunca 1 transferin bile kap'ını göremeyeceksiniz kemalim
saz mı caz mılar kaldırılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dönem ZORLU transferler olacağı içinmumkun degil cünkü 4 hafta sonra ilk resmi macimiza cikiyoruz Renkbap
Feramuz Kayalar feneri mayalarbu dönem ZORLU transferler olacağı için
3 hafta boyunca 1 transferin bile kap'ını göremeyeceksiniz kemalim
saz mı caz mılar kaldırılsın
TIELEMANSA NE DIYOSUN BASKANSA transfer var mı?
fener napar bu transfer sezonundaBugün transfer olmazsa tag acabilirim
Rekor bir harcama bekliyorum bu sezon. Özellikle biz Icardi ye ne teklif edersek iki katini teklif edecekler. Parise de iki katini teklif edecekler.fener napar bu transfer sezonunda
Rekor bir harcama bekliyorum bu sezon. Özellikle biz Icardi ye ne teklif edersek iki katini teklif edecekler. Parise de iki katini teklif edecekler.
Sen
Sabah sabah erekte etme derimTIELEMANSA NE DIYOSUN BASKAN
Arsenalimin yillar once hayalettigi Torreira Tielemans orta sahayi Gsde kurmak benide erekte edebilirSabah sabah erekte etme derim
Bu adamın 10 olduğuna emin miyiz videolarda sağ açık gibi görünüyorBlas’ı ilk yazanlardan biriyim burda. Fransa ligini elimden geldiğince takip ederim. Nantes maçlarını da ara ara denk geldiğimde izlerim. Blas klasik 10 numara değil. 8-10 diyebiliriz. Ama tabir-i caizse kadife gibi bilekleri var. Tielemans-Torreira ve Blas üçlüsü kurulursa çok başka seviyeye geçeriz. Blas aynı zamanda baya skorer bir oyuncu. Bu sene de oynadığı maçlarda 12 golü 8 asisti filan var. Yine de ben Zakharyan’dan yanayım ama O’nda ki sıkıntı giderilecek gibi değil.
Asker 10Bu adamın 10 olduğuna emin miyiz videolarda sağ açık gibi görünüyor
Tamam kürek beyAsker 10
Bilmem kiherkes 2.şansı hak eder diyebilir miyiz aceba