Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mm defolup gidecek dönmek istemiyormuş haspam.

Konstantin Tyukavin başka da adama gerek yok.
İcardi, tyukavin, bir tane de yerli gurbo çektik mi bu iş tamamdır. Yedekleyici barış var, mertens oynar.
Umut Nayır fena herif değil. Bitiricilik baya iyi. Kupada, zorluk derecesi düşük maçlarda oynar.

Umut Nayir'i alana kadar Barış Alper'e daha fazla fırsat vermek daha doğru olacaktır.

Onu da yaparız takılırlar beraber, biz bu sene şampiyon olduk ya seneye başımıza gelmeyen şanssızlık kalmaz anasını satayım, sakatlığıydı osuydu busuydu. Garantiye alalım rotasyonu

Umut Nayir'i alana kadar Barış Alper'e daha fazla fırsat vermek daha doğru olacaktır.
Yedeğe sağlam santrafor alıp 3. ST'yi BAY yapmak lazım. Bu şansı hak etti. Oynamadan gelişecek hali yok. Bu arada 2. ST için ismi geçen yardımcı golcülerden ziyade pivot olması gerektiğini düşünüyorum. Zani ve BAY'ı zaten o rolde değerlendirebiliriz.

Onu da yaparız takılırlar beraber, biz bu sene şampiyon olduk ya seneye başımıza gelmeyen şanssızlık kalmaz anasını satayım, sakatlığıydı osuydu busuydu. Garantiye alalım rotasyonu
Forvete Icardi, Kean(Ya da başka bir forvet transferi), Barış bu 3'lü hayli hayli yeter. Üstüne Zaniolo kalırsa o da forvet gibi oynayabiliyor. Forvet rotasyonumuz 1 transferle ligin en iyisi haline gelir. Umut Nayir'i topsuz oyunda hiç beğenmiyorum çok kayboluyor. Her ne kadar o kadar gol atsa da büyük takımda yapamaz Diagne'ye benzetiyorum.

Forvete Icardi, Kean(Ya da başka bir forvet transferi), Barış bu 3'lü hayli hayli yeter. Üstüne Zaniolo kalırsa o da forvet gibi oynayabiliyor. Forvet rotasyonumuz 1 transferle ligin en iyisi haline gelir. Umut Nayir'i topsuz oyunda hiç beğenmiyorum çok kayboluyor. Her ne kadar o kadar gol atsa da büyük takımda yapamaz Diagne'ye benzetiyorum.

Kean veya o seviyelerde biri gelirse zaten alınmasın ya sorun değil

tielemans işi icardi işine dönecek gibi. bizim teklifi beğenmiş ama EPL den teklif bekliyormuş. istediği teklif gelmezse gelebilirmiş ki bu da eylül'ün başı gibi olur transfer eğer gerçekleşirse.

Forvet alınır zaten de o Umut olmaz muhtemelen kaliteli biri olur 1-2 forvet üst düzey 3. forvet ve kanat olarak da Barış olur.
1. Forvet elbet çok daha kaliteli biri olur. Ancak kadronun geniş olmasi onemli bence. Obur rnsin dedigi gibi sakatliklar fln olursa boyle bir adamin oynamasi iyi olur

Yedeğe sağlam santrafor alıp 3. ST'yi BAY yapmak lazım. Bu şansı hak etti. Oynamadan gelişecek hali yok. Bu arada 2. ST için ismi geçen yardımcı golcülerden ziyade pivot olması gerektiğini düşünüyorum. Zani ve BAY'ı zaten o rolde değerlendirebiliriz.
Barış Alper her geçen gün önümüzde gelişiyor sezon başı hava toplarında çok zayıfken geldiği noktada hava topu canavarına da dönüşüyor. Hızı, temposu, fiziği her şeyi iyiydi hava toplarında ve pas oyununda sorunu vardı onları da düzeltti üstüne oyun görüşü de gelişiyor Icardi ile oynayınca futbol bilgisini görüp öğreniyor. Bakarak oynamayı da öğrenmeye başladı. Geliştiği noktanın sonu şampiyon yapabilecek seviyeye doğru çıkabilir daha 23 yaşına yeni girdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt