Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.621
- 5.458
- 633
Tilemans Toreira İlkay orta sahası kur. Yabancı sinir direk iptal olur 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü babası Galatasaray'da uzun süre oynaması olabilir mi?Baska soru bu arkadaslar dun neden arkadaslariyla beraber degil de ailecek geldiler? Bu normal mi?
ZorAZ Alkmaar'dan alabileceğimiz oyuncu var mı
Yav ben kendimi önden çıkan aslan parçalarının yerine koydum. Bu işten kıllandım sevmedim. İsterse babası Maradona olsun herkes hak ettiği kadar ilgi alaka görecekBabaları yönetici, her türlü çıkacaktı oraya. Hatta oğulları Galatasaray da topçu olmasa bile oğulları ile çıkacaktı.
AZ Alkmaar'dan alabileceğimiz oyuncu var mı
10 mu![]()
Milos Kerkez - Oyuncu profili 24/25
Milos Kerkez, 21, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2023'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 7 Kas 2003, Vrbas, Sırbistan ve Karadağwww.transfermarkt.com.tr
Baranın yeteneği atlanıyor hep. Akman brothers bu çocuklar da iyi hele küçük olanı topu çok iyi ileriye taşıyor. Elinizde izleyebileceğimiz ciddi yetenekler var.Var da fazla bonservis isterler kanks.Yunus Akgün'ü kazanmak gerek.Kampta Metehan'ın da öne çıkması gerek.Biraz da gurbetçi futbolcu bulduk mu tamamdır.Zaten en fazla 1 yıl sürecek bu Yabancı Kural'ı öyle çokta para harcamamak gerek bence..
1. Nicolo 24, Arda 18 yaşında!..Arda Guler gercekten yetenkli velet ama bir ileriye gidemez hizi hizlanmasi cok dusuk kuvvetli degil fizik calismasi lazim ben oldum diye bakarsa emre mora doner
Zaniolo diyoruz adamdaki boya posa bak hizlanmasina bak belliki muazzam calisiyor Shakiri kucucuk adam essek gibi kuvvetli
Bizim oyuncular erken oldum diyip havaya girip sonra futbolu unutuyor tek sorumlusuda taraftar ve onu ilah yapan menajer ve yoneticiler bu kafayla bizden oyuncu ciksada gelismiyor
Cocuk dortmunta gitse 3 idmana ciksa ben nereye geldim diyecek kimse el ustunde tutmadan rekabete sokacak iste ozaman arda guler ileriyemi gidecek yoksa emre mormu olacak kendi belirleyecek su oyunculari ozellikle gencleri rahat birakmayi ne zaman basaracagiz bilmiyorum
çocukların birisi 15 diğeri 18 yaşında. Bu görüşle Ali Buruk'ta hiç ilgi görmesin nasılsa hiç bir katkısı olmadı.Yav ben kendimi önden çıkan aslan parçalarının yerine koydum. Bu işten kıllandım sevmedim. İsterse babası Maradona olsun herkes hak ettiği kadar ilgi alaka görecek
Alakası bile yok. Bu çocuklar direkt olarak futbolcu diğer arkadaşları gibi. ayrıca dediğim çocuk kamp kadrosunda yok Eren Aydınçocukların birisi 15 diğeri 18 yaşında. Bu görüşle Ali Buruk'ta hiç ilgi görmesin nasılsa hiç bir katkısı olmadı.
Alakası bile yok. Bu çocuklar direkt olarak futbolcu diğer arkadaşları gibi. ayrıca dediğim çocuk kamp kadrosunda yok Eren Aydın
kaynak GALATASARAY HABERLERİ - Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu
Ekli dosyayı görüntüle 204737
KerkezAZ Alkmaar'dan alabileceğimiz oyuncu var mı
Abi geçen hafta futbolcunun boynuna dirsek attı velet sonra yanına gidip bişe olmadı ki diyor, hocasına affedersin stir çekti, bir değil iki değil. Bu hafta kazıma yaptığı faul de iyi niyet taşımıyordu. Her hafta en az bir falsosu var. Altyapıda da farklı değildi bu tür hareketleri hep var. Yapıyor oldan sonra melek tavrına giriyor bu hoş değil.1. Nicolo 24, Arda 18 yaşında!..
2. Arda, kişisel gelişimi için tam profesyonel kalabalık bir ekiple çalışıyormuş; tanıyanlar da karakterini öve öve bitiremiyor. Ceza sahasında balıklama atlayıp penaltı aldığı pozisyon için rakip takımdan Cenk Tosun' un bile mazur görücü açıklamalar yapması da bunu teyit ediyor; umarım öyledir ve kendini bozmaz...
Arda' nın 24 yaşında ne durumda olacağına dair bağımlı-bağımsız pek çok değişken rol oynayacaktır. Nicolo ile çok farklı özelliklere sahipler zaten...
Şahsi samimi kanaatlerimi paylaşıyorum burada. Bakalım yolu-bahtı nereye varacak?..Daha da yazmak istemiyorum. Ben beğensem, beriki beğenmese n'olacak, ne değişecek. Bekleyip göreceğiz...
Zu Benfica 22 milyon diyorlarKerkez
Çok talep gelince yazayım dedim, bir kaç güne arazi olurum.Üstat ciddi bir şey soracağım kaç zamandır yoktun
Şampiyon olduk buralardasın
Başarının, transferinin taraftarı mısın?