Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Boey yerine Mert Müldür'ü kesin almalıyız. Yerli olması çok önemli. Nasıl Marcao gittiğinde Abdülkerim orayı doldurdu ve bir yerliyi orada gönül rahatlığıyla kullanabildiysek şimdi de sıra Boey yerine Mert Müldür'ü oraya monte etmekte. Dubouis'in kalmasını ise hiç istemiyorum Allah biliyor ya. Dubouis'in kalıp sağ bekte as kadroda olacağını söyleyenler falan var. En azından Mert Müldür gelsin de sağ beki o alır. Dubouis'i düğünümde oynatmam. Zamanında iyi bir topçu olabilir fakat o da Luyindamagiller'den. Sakatlık sonrası futbolculuğu unutmuş sanki. Bir de dinamizm konusunda inanılmaz eksik. Boey sonrasında Dubouis'i geçmek 2-3 gömlek aşağı gitmek demek bana göre. Umarım beni yanıltır. Yanıtlmayacaksa da satılır ve Mert Müldür'ün arkasına dinamik bir yabancı bek alınır.
Valla kesin biri alınır zaten o kişi Müldür olmalı görüşüne katılmam zor. Benim de beğendiğim biri Müldür ama banko sağ bekimiz olacak biri değil gelinen noktada, Dubois ise bence kalacaktır. Ha Dubois da giderse Müldür kaçırılmasın derim iki beki de yedekler ve kaliteli oyuncu.
Joao Felix'in en faydalı olduğu yer serbest ikinci forvet gibi oynayan bir forvet arkası, başka yerlerde performansı çok düştüğü için hiçbir büyük takım bu aşırı yetenekli herife kadroda yer bulamıyor. Kanatta ve en uçta yapamıyor, orta sahanın ortasına yakın oynatmak ise çok daha saçma olur özellikleri düşünülünce.

Zaniolo'nunki de sol kanat forvet. Şimdi biz ikisini de ideal yerlerine koymak istesek, Icardi'nin de geleceğini varsayarsak, 4-2-3-1 oynamak zorunda olacağız. O zaman da sol kanat oyuncusu ve orta saha ikilisinin defansif katkısı ve dinamizminin üst düzey olması gerekecek. Örneğin ortada Torreira - Kante ve solda da Rashica tarzı çalışkan biri olsa belki olur, ki o zaman dahi beklerin de çok sağlam savunmacılar olması gerekir.

Bu sene yerli kuralında çok bariz Halil’i alacaktır hoca piyasası düşmüşken heleki Kerem or Yunus giderse. Geçen sene yerin dibine soktuğumuz adamlardan bkz: Barış Alper,Berkan ne katkılar alıyor. Halil şuan ülkedeki en yetenekli yerli forvetlerden biri sadece nasıl kullanacağını bilmiyor ve tembel. Biraz çalışmaya gayret ederse ve hoca üstüne düşerse çok katkı sağlayacaktır. Geçen sene beğendiğini belli etmişti hatırlarsanız.

IMG_3226.png

Mert gelebilir ama boey yerine kesin bek alınmalı, hatta aynı tip alınmalı, mert müldür 1 senedir top oynamıyor, zaten stoper gibi bir sağ bek, alınmalı ama üzerine olan yapilmamali
Bence de öyle olmalı. Bak benim aklımda aslında ne var biliyor musun?

Boey'i satacağız mecbur.
Dubouis şut.
Sam Adekugbe Hatay'a dönüş.

Elimizde kalan tek bek Kazımcan Karataş.

SOL BEK: CL'de oynaması için Guerrero ya da o tarz kaliteli bir sol bek + Kazımcan Karataş + Gerektiğinde Mert Müldür.

SAĞ BEK: Mert Müldür + genç, adı sanı henüz duyulmamış, Boey tarzı bir sağ bek.

Şimdi burada sıkıntı şu. Eğer aşırı kaliteli bir sol bek alırsak adam ligde neredeyse hiç oynayamayacak. Kazımcan ile sezona girersek de CL'deki elit seviyedeki kanatlara ve kanat beklere karşı ne duruma düşer onu da kestiremiyorum.

Bu sene yerli kuralında çok bariz Halil’i alacaktır hoca piyasası düşmüşken heleki Kerem or Yunus giderse. Geçen sene yerin dibine soktuğumuz adamlardan bkz: Barış Alper,Berkan ne katkılar alıyor. Halil şuan ülkedeki en yetenekli yerli forvetlerden biri sadece nasıl kullanacağını bilmiyor ve tembel. Biraz çalışmaya gayret ederse ve hoca üstüne düşerse çok katkı sağlayacaktır. Geçen sene beğendiğini belli etmişti hatırlarsanız.

Ekli dosyayı görüntüle 204787

Halil çok iyi özellikleri olan bir forvet en önemli özelliği de gol atamaması.

fb ve ali koc şu evlendirme programindaki caner ile tülin gibi.caner bi ara tülinin psikolojisini bozmustu.kiz hastanede yatiyodu.caner gülben ergenin bi programında kafasinda bardak kirdiydi,kimin ıcin kestim lan ben kendimi kimin icin diye.caneri sonra annesi evlatliktan reddettiydi.ali kocta benziyo canere biraz,o acidan.ailesi yakinda reddeder

Gereksiz, bonservisli birilerini alıp iyice kemik kadroyu oluşturmak lazım.

Icardiden sonra gol atamayan forvet halili izlemek bizleri memnun eder.

SAÇ defol git kendi takımın ile uğraş lan.

Halil çok iyi özellikleri olan bir forvet en önemli özelliği de gol atamaması.

Şu dönüşü yegane yapan yerli forvetlerden bir tanesi.

Tek sıkıntısı geçen seneki kadronun yanlış kurulması. Bu seneki kadroyla rotasyonda baya yarar sağlayabilirdi Bkz: BAY.

Barış’tan falan çok daha yetenekli bir birey

fb ve ali koc şu evlendirme programindaki caner ile tülin gibi.caner bi ara tülinin psikolojisini bozmustu.kiz hastanede yatiyodu.caner gülben ergenin bi programında kafasinda bardak kirdiydi,kimin ıcin kestim lan ben kendimi kimin icin diye.caneri sonra annesi evlatliktan reddettiydi.ali kocta benziyo canere biraz,o acidan.ailesi yakinda reddeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt