Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Valla kesin biri alınır zaten o kişi Müldür olmalı görüşüne katılmam zor. Benim de beğendiğim biri Müldür ama banko sağ bekimiz olacak biri değil gelinen noktada, Dubois ise bence kalacaktır. Ha Dubois da giderse Müldür kaçırılmasın derim iki beki de yedekler ve kaliteli oyuncu.Bence Boey yerine Mert Müldür'ü kesin almalıyız. Yerli olması çok önemli. Nasıl Marcao gittiğinde Abdülkerim orayı doldurdu ve bir yerliyi orada gönül rahatlığıyla kullanabildiysek şimdi de sıra Boey yerine Mert Müldür'ü oraya monte etmekte. Dubouis'in kalmasını ise hiç istemiyorum Allah biliyor ya. Dubouis'in kalıp sağ bekte as kadroda olacağını söyleyenler falan var. En azından Mert Müldür gelsin de sağ beki o alır. Dubouis'i düğünümde oynatmam. Zamanında iyi bir topçu olabilir fakat o da Luyindamagiller'den. Sakatlık sonrası futbolculuğu unutmuş sanki. Bir de dinamizm konusunda inanılmaz eksik. Boey sonrasında Dubouis'i geçmek 2-3 gömlek aşağı gitmek demek bana göre. Umarım beni yanıltır. Yanıtlmayacaksa da satılır ve Mert Müldür'ün arkasına dinamik bir yabancı bek alınır.
Joao Felix'in en faydalı olduğu yer serbest ikinci forvet gibi oynayan bir forvet arkası, başka yerlerde performansı çok düştüğü için hiçbir büyük takım bu aşırı yetenekli herife kadroda yer bulamıyor. Kanatta ve en uçta yapamıyor, orta sahanın ortasına yakın oynatmak ise çok daha saçma olur özellikleri düşünülünce.niye yav
Zaniolo'nunki de sol kanat forvet. Şimdi biz ikisini de ideal yerlerine koymak istesek, Icardi'nin de geleceğini varsayarsak, 4-2-3-1 oynamak zorunda olacağız. O zaman da sol kanat oyuncusu ve orta saha ikilisinin defansif katkısı ve dinamizminin üst düzey olması gerekecek. Örneğin ortada Torreira - Kante ve solda da Rashica tarzı çalışkan biri olsa belki olur, ki o zaman dahi beklerin de çok sağlam savunmacılar olması gerekir.