Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiyi tutabilirsek forvet transferine gerek kalmaz yahut dusuk maliyetli yapilabilir. Mohamed yedek icin yeterli

Asil sorun orta sahamizda. Dogru duzgun dinamik orta saha oyuncusu alinmali ilk geldiginde Ndiayenin pas yapabilwn versiyonu yahut Jedson gibi

Gercekte yasananlar:

Terim: bilmedigi butonlara basiyor
Merve ariyor: "Baba naptin yanlis bir paylasimin olmus"
Terim: "Napmisim"
Merve: "Sil o hikayeyi istersen"
Terim ANK ariyor: "Yaz uydur hacklendi de"
Şöyle de olabilir:
"Terim çayını yudumlarken videoyu görür."
Terim: Ulan ne adamsınız, hahaha.
"Çayından bir yudum daha alırken önüne döker."
e3be9a77a73f8fd4456e4cd9ae8f9f82.gif

"Onunla uğraşırken yanlış butonlara basar."
Merve ariyor: "Baba naptin yanlis bir paylasimin olmus"
Terim: "Napmisim"
Merve: "Sil o hikayeyi istersen"
Terim:
fatih-terim.gif

Terim ANK ariyor: "Yaz uydur hacklendi de"

sezonu en erken bizmi açacagız bilen varmı ? bu şikeciler tinerciler dahamı geç açacaklar

Nelson 25
Boey 20
Mustafa 5
Morutan 5
55 milyon

Muslera
Xxx Xxx Abdul X??
Torreira ☆☆☆
Zaniolo Blas Kerem
Icardi
Zor bir yaz sezonu bizi bekliyor.

Ronaldo portekiz yildiz istiyorum desen Araplara. 15 milyon bonservisle ve 10 milyon maasla Oliveirayi alsinlar.

geçen sezon her aldığımız oyuncuya müthiş ne vereceği belli oyuncular derken , tek soru işareti Abdulkerimdi , tam bir kaptan gibi oynadı, kornerlerde gelip her topa vuruşu topla sakin özgüvenli çıkışları, hızının yetmediği forvetleri sertliğiyle sindirmesi falan Marcaoyu resmen cebinden çıkardı, ikinci kaptan olsun aslanım

Hocamdan berbat son dönemi sebebiyle nefret ederim ama önce parasının şimdi de hesabının çalınması buna cüret edilmesi kanıma dokunuyor

Denk gelip izlediğim birkaç ilk yarı maçında 1.94 boyunun handikapıyla oldukça hantal bulmuştum. Ancak bizim son maç ve öncesindeki bir maçta gayet iyiydi; hem hantallığını atmış, hem yıldırıcı bir hali vardı. Defanstan pasla çıkmayı en abartılı yapan KG de oyunu da o kuruyordu...

Alınsın diye demiyorum, S. Hurma malum...Makul bir bedelle yerli rotasyonuna katılabilecek bir oyuncu...

Kendide açıklama yayınlamış ama bana geçmedi hacklendiğini sanmıyorum açıkcası :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt