Mete Kaya
Kırmızı Üye
- 5 Temmuz 2013
- 2.330
- 2.033
- 1.143
UEL yi net alır bu kadro ama imkansız tabi.Muslera
Mazraoui Sutalo Abdulkerim Guerreiro
Ilkay Torreira Tielemans
Zaniolo Icardi Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEL yi net alır bu kadro ama imkansız tabi.Muslera
Mazraoui Sutalo Abdulkerim Guerreiro
Ilkay Torreira Tielemans
Zaniolo Icardi Kerem
Bu sezon sonradan girdiği her maç Yunus aslında iyi performans sergiledi 11 başladığı maçlarsa genelde beklenti altı kaldı. İşte daha fazla isteyip daha fazla çalışması lazım takım içi yerliler arkadaş olarak çok iyiler birbirini motive edebilir Yunus'u da kazanırsak önemli bir kazanç olur.Katiliyorum, ama bu sezon çok isteksiz ve mucadeleden kacan biri gibi oynuyordu. Sahsen kendisine guvenemiyorum. Bay oyle degil mesela
CL grubundan cikmasi EL'ye dusmesinden daha muhtemel. Bence o kadar da imkansiz degil ama hayli zor tabii. Sol taraf ekstra gevsek oldu orada Tielemans-Guerreiro yerine Lo Celso-Reguilon yapmak lazim olabilirUEL yi net alır bu kadro ama imkansız tabi.
Pulisic bu ligde 20 maça zor çıkar ayaklarını eline verirler o maçlarda içinden geçer ligin o ayrıKerem Övet, tielemans ile beraber ona da ciddi ilgi var dedi
Umut aforizma kasti y yedik yine. İcardinin bize gelme ihtimali kalmadiKimse 30 yaşındaki sözleşmesi 1 sene kalan adama 15 vermez
Wanda geçen demişti istemiyoruz arjantini şu an için Avrupa'da devam edecek diyeIcardi sizce Guney Amerika'ya gitmek isteyebilir mi. Wanda'ya yakin olmak adina
admin ben bunu diyince irkcilikdan banlandim gecen sene
stopere ve kaleye siyahi istemiyorum dedim diye