Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkan olumsuz haberler herhangi bir negatif duyguya gark etmeme neden olmuyor. Yönetime ve bilhassa Erden Timur ismine güvenim soğukkanlı kalabilmemi sağlıyor. Şampiyonlar lig için ön eleme maçlarına çıkacak kadro için netice ne olur bilemiyorum, ancak kulübün mali şartları gereği tüm transferlerin bitmiş bir şekilde başlanması zor. Yine de iyi bir planlama ve en azından acil takviye gereken bölgelere takviye yapılabileceğini düşünüyorum ön eleme maçları için. A ismi olur b ismi olur benim için çok fark eden bir durum değil, yönetime ve teknik ekibe güvenmek ve durumu izlemek şahsen en iyi tercih olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çıkan olumsuz haberler herhangi bir negatif duyguya gark etmeme neden olmuyor. Yönetime ve bilhassa Erden Timur ismine güvenim soğukkanlı kalabilmemi sağlıyor. Şampiyonlar lig için ön eleme maçlarına çıkacak kadro için netice ne olur bilemiyorum, ancak kulübün mali şartları gereği tüm transferlerin bitmiş bir şekilde başlanması zor. Yine de iyi bir planlama ve en azından acil takviye gereken bölgelere takviye yapılabileceğini düşünüyorum ön eleme maçları için. A ismi olur b ismi olur benim için çok fark eden bir durum değil, yönetime ve teknik ekibe güvenmek ve durumu izlemek şahsen en iyi tercih olur diye düşünüyorum.
İlave olarak herhangi bir oyuncu için kesinlikle olmazsa olmaz diye düşünmüyorum. İcardi evet çok iyi bir sezon geçirdi, iyi hatırlalar bıraktı ancak kulübün bütçesi belli; şartlar zorlanır olabilir ise kesinlikle transfer edilmeye çalışılır. Ancak anahtar kelime şartlar, eğer şartlar bizim için sağlayabileceğimizin çok üstünde kalır ise elbette mecburen vazgeçilme durumu olur ve bunun için ise yönetimi suçlayamam. Alternatif üzerine hızlı bir reaksiyon gösterip gösterilememesi üzerine yönetim ile ilgili bir yorum yapabilirim ancak.

İyi değil mi reis
20781.jpg

Araplar zanioloya 100 milyon verir mi? sonucta italyan genc yetenek

zaniolo ligde ortalama her 69 dakikada bir gol atiyor manyak bir rakam

Icardi bize transfer oldugunda gözden düsmüstü

Yine mertens’i transfer ettigimizde yasli diyenler vardi

Bu yüzden kim gelirse gelsin önemli olan oyunculari dogru kullanmak ve bir sekilde katki almak

Okan hoca emre tasdemir’den bile katki aldi bu sezon

Teknik heyete güvenin,takimi bozmazsak 2-3 takviye ile daha da güclü olacagiz
Icardi olmasa Okan Hoca ne yaparsa yapsın şampiyon olamazdik.

kodugumun romayi bizim istedigimiz herkesi istiyorlar

katılıyorum crivelli -muriq gibi oyuncuları seviyor
Seferovic aldiran Okan Hoca'miydi bilmiyorum ama Seferovic'den 15 20 golluk katki falan alamazdı.
Ayrica Dubois, Midtsjo ve Oliveira'danda yeterince katki alamadık. Boey, Torreira ve Icardi cok cok iyi performans göstermeseler şampiyon olamazdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt