Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
O PP nedir yav?Keremin asistlerini yiyor diye kafa utuleyen adamın girdiği hallere bak. İcardi böyle bir futbolcuydu iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O PP nedir yav?Keremin asistlerini yiyor diye kafa utuleyen adamın girdiği hallere bak. İcardi böyle bir futbolcuydu iste
İlave olarak herhangi bir oyuncu için kesinlikle olmazsa olmaz diye düşünmüyorum. İcardi evet çok iyi bir sezon geçirdi, iyi hatırlalar bıraktı ancak kulübün bütçesi belli; şartlar zorlanır olabilir ise kesinlikle transfer edilmeye çalışılır. Ancak anahtar kelime şartlar, eğer şartlar bizim için sağlayabileceğimizin çok üstünde kalır ise elbette mecburen vazgeçilme durumu olur ve bunun için ise yönetimi suçlayamam. Alternatif üzerine hızlı bir reaksiyon gösterip gösterilememesi üzerine yönetim ile ilgili bir yorum yapabilirim ancak.Çıkan olumsuz haberler herhangi bir negatif duyguya gark etmeme neden olmuyor. Yönetime ve bilhassa Erden Timur ismine güvenim soğukkanlı kalabilmemi sağlıyor. Şampiyonlar lig için ön eleme maçlarına çıkacak kadro için netice ne olur bilemiyorum, ancak kulübün mali şartları gereği tüm transferlerin bitmiş bir şekilde başlanması zor. Yine de iyi bir planlama ve en azından acil takviye gereken bölgelere takviye yapılabileceğini düşünüyorum ön eleme maçları için. A ismi olur b ismi olur benim için çok fark eden bir durum değil, yönetime ve teknik ekibe güvenmek ve durumu izlemek şahsen en iyi tercih olur diye düşünüyorum.
Müq. Ama Barış Alper'e saygısızlık olmamış mı? Mbappe kim hıa?İyi değil mi reis
![]()
Gelmezse LUKAKU veya WEGHORST olabilirIcardi yerine forvet bakalım
katılıyorum crivelli -muriq gibi oyuncuları seviyorOkan hoca Crivelli gibi bir adamdan bile 30 maçta 15 gol katkısı aldı. Topu görse alıp karakola gidecek adama bile şov yaptırdı. Hoca istiyorsa güvenirim.
Icardi olmasa Okan Hoca ne yaparsa yapsın şampiyon olamazdik.Icardi bize transfer oldugunda gözden düsmüstü
Yine mertens’i transfer ettigimizde yasli diyenler vardi
Bu yüzden kim gelirse gelsin önemli olan oyunculari dogru kullanmak ve bir sekilde katki almak
Okan hoca emre tasdemir’den bile katki aldi bu sezon
Teknik heyete güvenin,takimi bozmazsak 2-3 takviye ile daha da güclü olacagiz
bak bak bakRedmond bizi reddedip o donemki lider takim olan Bjk'ye gitti. Adama, Redmond, Rashica liste bu sekildeydi herhalde. Redmond'dan daha faydali degil, oynatilmamak da Redmond'in sucu degildi. Redmond bizde olsa sagda yag gibi akar double double yapardi
Seferovic aldiran Okan Hoca'miydi bilmiyorum ama Seferovic'den 15 20 golluk katki falan alamazdı.katılıyorum crivelli -muriq gibi oyuncuları seviyor
Arthur Melo - Oyuncu profili 22/23
şu adama verilen toplam bonservis bedeli 111 milyon euro şaka gibi juventusun kadrosuna bakmasam aklıma gelmez böyle biri olduğunun
Biz erken davranmaliyiz elemelerden dolayiTransferin resmi olarak baslamasina daha 20 gün varken gunde 50 tane isim cikiyor allah sabir versin hepimize kayafi siyiririz muhtemelen