Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Maldan anlarız kulüp olarak diyorum.Tavares = yetenekli ama konsantrasyon sıfır
PvA ya cok benziyor mallık konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maldan anlarız kulüp olarak diyorum.Tavares = yetenekli ama konsantrasyon sıfır
PvA ya cok benziyor mallık konusunda
Yedlin i kesebiliyor muydu bu?Bizde bir yukselis yakalayabilir hea olabilir bu
nasil kesebiliyo mudyuYedlin i kesebiliyor muydu bu?
MT danasil kesebiliyo mudyu
Biz neden hic siyahi kanat oyuncularina bakmiyoruz ki
nasil kesebiliyo mudyu
Araplar tarafından istenip de aklı orada olmayan biri yoktur ki. Zamanında Çin'in, Katar'ın, Rusya'nın yaptığı yatırımın 100 katını yapıyorlar. Benzemaya yıllık 200 milyon, Ronaldo'ya 2,5 yıllığına 500 milyon euro verecekler. Messi'ye de yıllık 400 milyon euro önermişler. Bunlar nasıl paralar abi?! Bu kadar mı bol buldunuz parayı? Bu kadar mı korkmuyorsunuz bu para günün birinde bitecek diye? Çünkü Avrupa'da bir takım böyle bir şey yaptığında bunun bir gelirinin olmasını da bekler fakat adamlar bunu havaya saçıyorlar direkt olarak. Hiçbir geri dönüşü olmayan bir para bu. Resmen delilik. PL takımı olsan hem PL yayın gelirleri hem CL başarı bonusları, hem CL yayın gelirleri vs. derken yine de ödediğin paranın yarısını çıkarabiliyorsunuz ama Arap Ligi'nin nasıl bir yayın geliri var ki nasıl böyle hayvani paralar verebiliyorlar? Yani zenginler tamam ama gerçekten hiçbir mantığı yok boşa saçılan paraların.Araplar yine piyasanın içine edecekler sanki
100 milyonlar falan konuşuluyor ki acayip
Bir çok futbolcu da maalesef tercih edebir
Bir dönem ki çin furyasına dönebilir
Hulk, Oscar vs. kariyerini bitirdi
Aklı orada adam almayalım abi
Gitsin arabistana oynasın
world cup izlemedin mi rengo full dest oynuyordu :d
amerigayı izlemedimworld cup izlemedin mi rengo full dest oynuyordu :d
Abdelkader Keita benim için bu ülkeye gelmiş en manyak kanattı. O kadar özlüyorum ki kendisini. Keşke bir iki sene daha kalsaydı da o Melo'lu, Elmanderli takımda da oynasaydı. Ünal Aysal zamanında zaten gelecekti hatta KAP'a bildirilmişti ama Ünal Aysal yönetimi KAP olayını çok yanlış anlamıştı. Her çay içtiği topçuyu KAP'a bildiriyordu. KAP bildirimi yaptığımız çok kişi vardı sonrasında gelmeyen. Öyle hatırlıyorum. Forlan, Reyes, Keita aklıma gelenler.Abdulkader Keita yi özlemedin mi rdas
hata etmisin cok heycanli maclari vardi dest de iyidi bana goreamerigayı izlemedim
hata etmisin cok heycanli maclari vardi dest de iyidi bana gore