Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar Euro yükseliyor ve yükselmeye devam edecekken transfer konusunda biraz makul olmak lazım.Bir iki yüksek maliyetli oyuncu alınabilir ama satılabilecek ve fayda verebilecek uygun maliyetli oyuncuda bulmak gerekiyor ki biliyorum çok kolay işler değil ama bu gelirlerle başka çaremiz yok.Evet bu sezon oyuncu satışlarından yüklü bir bütçe oluşacak gibi duruyor ama gelen para ileride satış karı getirecek oyunculara gitmeli.F.B'nin Kim de yaptığı gibi para yanlış transferlere giderse ekonomik ve sportif zararları büyük olur.ayrıca mümkün olan en kısa sürede özkaynak düzenini rehabilite edip ordan her sezon 1-2 oyuncu A takıma çıkarabilmeliyiz.Barselona,Real,City Bayern vb. takımlar ekonomileri bizden çok çok daha iyi olmasına rahmen bunu yapıyorlarsa sürdürülebilir başarı için bizim elimiz buna mahkum.

11.webp

Araplar yine piyasanın içine edecekler sanki
100 milyonlar falan konuşuluyor ki acayip
Bir çok futbolcu da maalesef tercih edebir
Bir dönem ki çin furyasına dönebilir
Hulk, Oscar vs. kariyerini bitirdi
Aklı orada adam almayalım abi
Gitsin arabistana oynasın
Araplar tarafından istenip de aklı orada olmayan biri yoktur ki. Zamanında Çin'in, Katar'ın, Rusya'nın yaptığı yatırımın 100 katını yapıyorlar. Benzemaya yıllık 200 milyon, Ronaldo'ya 2,5 yıllığına 500 milyon euro verecekler. Messi'ye de yıllık 400 milyon euro önermişler. Bunlar nasıl paralar abi?! Bu kadar mı bol buldunuz parayı? Bu kadar mı korkmuyorsunuz bu para günün birinde bitecek diye? Çünkü Avrupa'da bir takım böyle bir şey yaptığında bunun bir gelirinin olmasını da bekler fakat adamlar bunu havaya saçıyorlar direkt olarak. Hiçbir geri dönüşü olmayan bir para bu. Resmen delilik. PL takımı olsan hem PL yayın gelirleri hem CL başarı bonusları, hem CL yayın gelirleri vs. derken yine de ödediğin paranın yarısını çıkarabiliyorsunuz ama Arap Ligi'nin nasıl bir yayın geliri var ki nasıl böyle hayvani paralar verebiliyorlar? Yani zenginler tamam ama gerçekten hiçbir mantığı yok boşa saçılan paraların. :D

Son düzenleme:
Abdulkader Keita yi özlemedin mi rdas
Abdelkader Keita benim için bu ülkeye gelmiş en manyak kanattı. O kadar özlüyorum ki kendisini. Keşke bir iki sene daha kalsaydı da o Melo'lu, Elmanderli takımda da oynasaydı. Ünal Aysal zamanında zaten gelecekti hatta KAP'a bildirilmişti ama Ünal Aysal yönetimi KAP olayını çok yanlış anlamıştı. Her çay içtiği topçuyu KAP'a bildiriyordu. KAP bildirimi yaptığımız çok kişi vardı sonrasında gelmeyen. Öyle hatırlıyorum. Forlan, Reyes, Keita aklıma gelenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt