- 29 Ocak 2023
- 15.829
- 8.897
- 1.203
ferdi ne kadar türkse onlar da o kadar italyandır ama olsunmoise kean
gnonto
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferdi ne kadar türkse onlar da o kadar italyandır ama olsunmoise kean
gnonto
Yok kanka değil, ben de başta öyle düşünüyordum ama kulüp içinden birisi hatta bayağı desteklenip büyütüldü.kolpa bu herif ya
yillarin verdigi kolpalik tecrubem bana bunu gösteriyor
millet zaniolo haberi verdi diyor
zanioloyu ilk italyan biri verdi alfredo diye hatirliyorum
neyse cani sagolsun guzel yapiyor bu isi
Zaniolo yerine rashica yaz 10/10 kadroUğurcan
Boey Nelson Abdül Tavares
Torreira Tielemans
Felix
Zaniolo İcardi Kerem
Bence bu laubalilikle alakalı, gerizekalı olmakla değil. Boey de yeteneksiz diye değil, konsantrasyon sorunlarından leş gibi orta yapıyordu son döneme kadar.
Olur mu yav ne topçuları ucuza bırakıyor Benfica, sonra patlıyorlar.
Simonun sayfa kapatılmamış mıydıBakalim Florya kusu vardi bir de yatak odasi reis vardi onlar ne zaman devreye girecek sabirsizlikla bekliyorum.
Kolpa müzesine yeni kolpalar eklenmesi gerekiyor

Ben de bundan 1 atak bekliyom reis yavBakalim Florya kusu vardi bir de yatak odasi reis vardi onlar ne zaman devreye girecek sabirsizlikla bekliyorum.
Kolpa müzesine yeni kolpalar eklenmesi gerekiyor
Takılıyoruz kardeşim senin ne kadar iyi gsli olduğunu biliyoruzArkadaşlar nolur nahoşça edepsizce namusumu iftiralamayın zira içerliyorum. Sanki inadına küfür edeyim yabanileşeyim istiyorsunuz mahvolursunuz.
Pekala isterseniz çamurlaşabiliriz, lakin efendilik rehberimdir.
icardi temiz 2 ay tatil yapar her şey ok olsa bile atılmaz imzaher seyden once, icardi ve raşko'yu halledip eleme macina yetistirmeliyiz.
mertens ve oli yerine yalilacak iki transfer bir sonraki tura da kalabilir. yeter ki iyi oyuncular olsun lutfen.