Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
btw kazimcan bayagi lig seviyesinde bir sol bek lan.

garabet yerli kuralini, abdulkerim, kerem, kazo, berkan, yunus, kaan (bir de umut nayir'i ekleyebilirsek) rahat çozeriz gibi.

kolpa bu herif ya

yillarin verdigi kolpalik tecrubem bana bunu gösteriyor

millet zaniolo haberi verdi diyor

zanioloyu ilk italyan biri verdi alfredo diye hatirliyorum

neyse cani sagolsun guzel yapiyor bu isi
Yok kanka değil, ben de başta öyle düşünüyordum ama kulüp içinden birisi hatta bayağı desteklenip büyütüldü.

Kaan Ayhan tam olarak ideal rotasyon oyuncusu ve defanstaki tüm mevkileri yedekliyor en önemlisi ise yerli kontenjanını rahatlatıyor bence kalması olumlu olur.

Bence bu laubalilikle alakalı, gerizekalı olmakla değil. Boey de yeteneksiz diye değil, konsantrasyon sorunlarından leş gibi orta yapıyordu son döneme kadar.

Olur mu yav ne topçuları ucuza bırakıyor Benfica, sonra patlıyorlar.

Sanki ama birazda gerizekali birine benziyor. Gecen Marsilya taraftarin biri Balerdiyi takimdan sutlamak icin aclik krevine girip ve imza topluyordu. Bu salak hic ne yaziyor bakmadan imza atmisti.

Torreira Tielemans J.Felix orta sahası Torreira Oliveira Mertens orta sahasından çok daha yumuşak ve defansif açıdan çok daha kusurlu

vallah su an ligin en iyi kadrosuna sahibiz. oyuncular birbirini tanidi, oyun da oturdu.

yapilacak sey cok basit.

1-icardi+raşko boservis operasyonu (mevcudu korumak)

2-mertens-oli yerine iki a class adam transferi (kaliteyi yukseltmek)

3-ayrilan olursa yerini doldurmak (kaliteyi korumak)

bunun disi teferruat. şu 3 maddeyi saglamak da cok zor olmasa gerek.

her seyden once, icardi ve raşko'yu halledip eleme macina yetistirmeliyiz.

mertens ve oli yerine yalilacak iki transfer bir sonraki tura da kalabilir. yeter ki iyi oyuncular olsun lutfen.

bu postu beğenecektim lakin Ali sirkülasyonunu bozmak istemedim

1686138885880.webp

Arkadaşlar nolur nahoşça edepsizce namusumu iftiralamayın zira içerliyorum. Sanki inadına küfür edeyim yabanileşeyim istiyorsunuz mahvolursunuz.

Pekala isterseniz çamurlaşabiliriz, lakin efendilik rehberimdir.
Takılıyoruz kardeşim senin ne kadar iyi gsli olduğunu biliyoruz

Yalnız tavarese kulp takıp 3-5-2 beki spinazzolayı 4lü defansımıza önermen sebebiyle futboldan anlamadığın için raporladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt