- 26 Kasım 2012
- 185.505
- 257.986
- 5.998
valla bi yaz yemekleri listesi yapacagım.yiyemiyom.aperatif takılacagım bu yaz.arada transfer sevinci olursa pizza gömeriz,burger gömeriz
aperatif ne demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bi yaz yemekleri listesi yapacagım.yiyemiyom.aperatif takılacagım bu yaz.arada transfer sevinci olursa pizza gömeriz,burger gömeriz
İşte bu güldürdü.
hadi benzemayı bir nebze anladım da benim en anlamadığım kante yılda 15 verseler gitmeyecek miydi yani 100 nedir ulan oha yani
çerez,meze vari işte.ben tatile gittiğimde böyle soguk şeyler yiyorum,o hosuma gidiyoaperatif ne demek
çerez,meze vari işte.ben tatilde de gittiğimde böyle soguk şeyler yiyorum,o hosuma gidiyo
Van de beek ne durumda acaba ?
Yukinari Sugawara - Oyuncu profili 22/23AZ Alkmaardan birini alabiliriz diye düşünüyorum
1.4 milyon gerçi her an daha daha da azalabilir şuan 1.4 yapıyorUyarı: Yasaklı Kaynak
Arap kulüpleri nasıl pazarlık yapıyorlar acaba.hadi benzemayı bir nebze anladım da benim en anlamadığım kante yılda 15 verseler gitmeyecek miydi yani 100 nedir ulan oha yani