- 26 Ocak 2021
- 40.995
- 40.247
- 3.078
Yapmıyorlar renktaşArap kulüpleri nasıl pazarlık yapıyorlar acaba.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmıyorlar renktaşArap kulüpleri nasıl pazarlık yapıyorlar acaba.

Uğurcan alabileceğimiz çoğu yabancı kaleciden iyi. Örnek penadan falan çok önde3 yerli kuralı olmasa Uğurcanı tercih edeceğimizi düşünmüyorum. Mecburiyet
İlk transfer Aubameyang olur büyük ihtimalle.Gomis'in yerine de 1'i alınacak bu transferi daha öne alırlar.Mauro İcardi'nin transferi olursa da olmasa da uzayacak o net belli oldu gibi..
Bu yorumu yaptığına göre Keramettin admiri tanımamışsın diyebiliriz.Cezayı yedin
£ mu € muEverton Dembeleye 5 milyon brüt önermis. Ondan fazlasini herhalde Avrupada kimse vermez
Euro. Haftalik 84k pound önermisler. 5-5,1 € civari yapiyor£ mu € mu
Dembele geliyor muBu yorumu yaptığına göre Keramettin admiri tanımamışsın diyebiliriz.
Net yaklaşık €2.75m yapıyor değil mi. Bizim fiks paketimizEuro. Haftalik 84k pound önermisler. 5-5,1 € civari yapiyor

Dedem sen kalpten gidersinBu futbol takımının hocasi olmak çok isterdim. Çok iyi taktikler verirdim. Yere yatıp zaman geçirme taktigini oncelikle uygulardım.
seni görseler hepsi türbana girerBu futbol takımının hocasi olmak çok isterdim. Çok iyi taktikler verirdim. Yere yatıp zaman geçirme taktigini oncelikle uygulardım.
Arap kulüpleri nasıl pazarlık yapıyorlar acaba.
Sana fazla gelirdi bunlar ihtiyar.Bu futbol takımının hocasi olmak çok isterdim. Çok iyi taktikler verirdim. Yere yatıp zaman geçirme taktigini oncelikle uygulardım.