Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Vlahovic Geymiş
@Keramettin TANRIVERDİ @ismail enver

1686240884737.png

1686240911706.png

"Felipe Melo, from Fluminense, is warned by Argentine police after provocation to River Plate"​

Taraftara tavuk pozu yapmis diye Arjantin polisi soyunma odasina girip onu uyarmis.

FC Cincinnati, Aaron Boupendza'nın transferi için anlaşmaya vardı. (Fabrizio Romano)

Yine sagdan soldan bilinmeyen twitter adreslerin paylasimlarini goruyorum konuda, sinir oluyorum sonra.

Rashicayi 7m a falan verirsek cok can sıkar. Daha iyi oyuncu bulmamiz gerekiyordu

Rashicayi 7m a falan verirsek cok can sıkar. Daha iyi oyuncu bulmamiz gerekiyordu
Rashica bu sezon 30 maç forma şansı bulmuş 23 ünde 11 başlamış 5 gol 6 asistlik katkı sağlamış ayrıca defansta yardım ettiği hepimizce malum.7 milyona daha faydalı birini bulmak bence oldukça zor

Rashica bu sezon 30 maç forma şansı bulmuş 23 ünde 11 başlamış 5 gol 6 asistlik katkı sağlamış ayrıca defansta yardım ettiği hepimizce malum.7 milyona daha faydalı birini bulmak bence oldukça zor
Benim hayalimdeki kanat farkli. Eger rotasyonda olsun deniyorsa 4m hadi 5m olmali en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt