- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica bu sezon 30 maç forma şansı bulmuş 23 ünde 11 başlamış 5 gol 6 asistlik katkı sağlamış ayrıca defansta yardım ettiği hepimizce malum.7 milyona daha faydalı birini bulmak bence oldukça zorRashicayi 7m a falan verirsek cok can sıkar. Daha iyi oyuncu bulmamiz gerekiyordu
O netranslara geri dönelim
Gösterişsiz ama yaptığı defansif katkıyı ligte yapabilen kanat yok. Felix vs gelecekse rashica fazlasıyla önem arz eder duruma gelirRashicayi 7m a falan verirsek cok can sıkar. Daha iyi oyuncu bulmamiz gerekiyordu
Adanada nasıl bir hareketlilik var reis bu sene avrupayada gidiyorsunuzMelo ne ara 40 yaşına geldi yav
Vay be Vlahovic Geymiş
neyi kaç cm
önemli olan işlevi değil miydi
yalan mı yoksa
Benim hayalimdeki kanat farkli. Eger rotasyonda olsun deniyorsa 4m hadi 5m olmali en fazlaRashica bu sezon 30 maç forma şansı bulmuş 23 ünde 11 başlamış 5 gol 6 asistlik katkı sağlamış ayrıca defansta yardım ettiği hepimizce malum.7 milyona daha faydalı birini bulmak bence oldukça zor
translara geri dönelim
Felix falan gelmez. Ne kiralayacak para ne de maas olarak karsilayamayizGösterişsiz ama yaptığı defansif katkıyı ligte yapabilen kanat yok. Felix vs gelecekse rashica fazlasıyla önem arz eder duruma gelir
Tüm Adana fbden ümit bağlamış durumda reis şehir Avrupayı çok istiyor ama fbye inanan yok. Montella konusu belirsiz, kadro yetersiz şu an genel bi belirsizlik varAdanada nasıl bir hareketlilik var reis bu sene avrupayada gidiyorsunuz
Seviyesiz herif kendine gel.tielemans'ın y boyu
vlahovic gay mi
transfer nöbetine ne oldu