- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.304
- 3.078
Evet Pendiğinde sahibi.Sn Murat Özkaya Eyüpün sahibi değil mi? Pendikin de sahibiymiş sanırım öyle yorumlar gördüm doğru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Pendiğinde sahibi.Sn Murat Özkaya Eyüpün sahibi değil mi? Pendikin de sahibiymiş sanırım öyle yorumlar gördüm doğru mu
DogruSn Murat Özkaya Eyüpün sahibi değil mi? Pendikin de sahibiymiş sanırım öyle yorumlar gördüm doğru mu
eyüp kadar aktif değilmişSn Murat Özkaya Eyüpün sahibi değil mi? Pendikin de sahibiymiş sanırım öyle yorumlar gördüm doğru mu
Dranşşfeeerrr)))))))))
cirkin topcu gerekmez takımaPulisic keremi iyi yedekler ne düşünüyorsun reis @Recep Yıldırım
hani tilemansla görüşecektiŞampiyonlar ligi finali var herkes buraya geliyor Erden Timur maç saatine kadar 2 ismi bağlar maçtan sonrada 2 ismi daha bağlar.kafam yine karıstı.erden timur yarın durup yarından sonramı gidecek yurt dısınahani tilemansla görüşecekti

çorba ettiler ya.ben bunların bilgisine dehleyimgeçenlerde de yazılmıştı sanki cuma günü transfer toplantısı var diye yanlış hatırlamıyorsam
nelsson'u bilmem de boey kimseye yazmaz. boey tamamen piyango.Scout ekibine ve FT'ye yazar.
Scout ekibimiz Türkiye standartlarının çok üzerinde iş çıkartıyor
Ama 1 milyona alınan topçuya güvenip yola çıkmak da FT'ye yazar.
pazartesi gider herhalde yurt dısınaŞampiyonlar ligi finali var herkes buraya geliyor Erden Timur maç saatine kadar 2 ismi bağlar maçtan sonrada 2 ismi daha bağlar.![]()
Burak kim ya? Onun basardigi bir sey var mi acaba? Ha bizi gedson transferinde rezil etmisti. Tersten öyle bir basarisi varŞimdi benim anlamadığım nelson ve boey burağınmı başarısı ftninmi
Bu ve samoş habire kendilerini yalanliyorlarhaluk bey sen gazeteci olduğuna emin misin
boey ve nelssonu satmamak gibi luksumuz yok. ikisi kalmak istedigini sanmiyorum
buyuk kulup olmak istiyorsak bu işe alişmamiz lazim