Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira, Zaniolo, Kerem ve Icardi kalır

Nelsson ve Boey satılır oradan gelen para bizi rahatlatır

Abdulkerim, Kazımcan, Kerem banko yerlilerimiz olur

Torreira yanına 2 yeni isim katılır yabancı

Icardi'ye alternatif kaliteli golcü alınır

Oliveira ve Mertens yedek bu sene

Nelssona söz verdik rtaş bence ikisi de kesin olarak gidecek. Kışın Nelsson yerine genç bi stoper ismi düşmüştü yine Danimarka civarlarından herhalde ama ismini hatırlayamadım
Evet, Nelsson hatta transfer yapmayınca başlarda isteksiz ve motivasyonu düşük bir şekilde başlamıştı sezona. Sonradan yine alıştığımız Nelsson'u izletti bize.
Ama Nelsson ile Boey arasında şöyle bir fark var bence:
Nelsson karakter olarak tam pro bir adam. Tam bir kuzeyli. Gidecekse de bizi de memnun ederek gidecektir.
Boey'den ise sürekli olarak Marcao vibe'ı alıyorum ben.

Roma'nın FFP'si var bu Di Marzio'da güzel sallamaya başladı. İlgileniyorlarsa teklif olarak maksimum 3-4 m euro teklif yaparlar daha fazlasına bütçeleri yetmez öyle 8-10 m euro imkansız vermezler.

Şimdi benim anlamadığım nelson ve boey burağınmı başarısı ftninmi
Scout ekibi + onay veren kimse

Şu an Nelsson’u satsan yerine ona benzer bir Erakovic var ona da çift hane istiyorlar. Faes var Leicester kaça bırakırsa artık.

Boey gibisi 1 kağıda zaten zor ama yıllardır yapmadığımız Fransız altyapılı ucuz topçu peşinde koşmaya devam etmek lazım.

Bence tam tersi sağlam bek bulmak zor

Stoper bulunuyor bir şekilde

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stoperdeki adamın performansı/tarzı birlikte oynadığı 3 defans oyuncusunun da performansını direkt olarak etkiliyor.
Hatta takımın hücum performansını bile etkiliyor. Topla doğru yerlerde buluşup hücum sürekliliğini sağlamak, takım hücumda top kaybettiğinde stoperin bunu telafi etme süresi/kabiliyeti, stoperin atletizmi vs.
Bunun en büyük ve canlı örneği Başakşehir maçıdır. O maçta da full kadro ile çıkmıştık, sadece Nelsson yerine Kaan oynamıştı. Ama defans arkasına atılan her top pozisyon/tehlike oluşturmuştu. Bunda tek etmen Nelsson'un oynamaması değildi elbette. Ama net bir şekilde direkt etkisi vardı.
Beki değiştirmen bunu çok daha minimal ölçüde etkiler. Arada seviye olarak fark olsa da, atletizmi yüksek bek profili çok da bulunmayan bir profil değil. Belçika ve Fransa 1/2 ligleri böyle adamlarla dolu. İş ki içlerinden doğru olanına yatırım yapıp Boey gibi seviye atlatabilmek.
Nelsson gibi hiçbir belirgin defosu bulunmayan komple bir stoper bulamazsın, bulsan alamazsın.

Eskiden olsa acelemiz yok fiyatların düşmesini bekliyoruz vs diye taraftar oyalanırdı, şimdi sezon biter bitmez Tielemans filan bitiriliyor bu kadar aklı başında yönetim çok az görmüşüzdür nazar değmesin başta Erden reise.

Eskiden olsa acelemiz yok fiyatların düşmesini bekliyoruz vs diye taraftar oyalanırdı, şimdi sezon biter bitmez Tielemans filan bitiriliyor bu kadar aklı başında yönetim çok az görmüşüzdür nazar değmesin başta Erden reise.
Doğrusu bu zaten geçen sene geç gelmeseler muhtemelen yine son anlara kalmazdı hatta kendileri de söylemişti. Seçimden dolayı oyuncularla aylar öncesinden görüşmeler yapıp erken bitiremedik diye Erden Timur baya yakınmıştı buna rağmen kurduğu kadro inanılmazdı. Muhtemelen medyanın bile haberi olmadığı çok isimle 4-5 aydır görüşüp işi bitirme noktasına dahi getirmiş olabiliriz.

Geçen sene Marcao gitmeden Abdülkerim'i de çekmemiz çok iyi bir transferdi. Boey gittiği an 1 gün sonra yerine birini açıklarsak o zaman işte bu iş tamamen olmuş deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt