Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.552
- 36.092
- 2.773
Kendisi için serhan türk'e katlanmak durumunda kalıyorum.
ayıp oluyor rengo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi için serhan türk'e katlanmak durumunda kalıyorum.
Evet, Nelsson hatta transfer yapmayınca başlarda isteksiz ve motivasyonu düşük bir şekilde başlamıştı sezona. Sonradan yine alıştığımız Nelsson'u izletti bize.Nelssona söz verdik rtaş bence ikisi de kesin olarak gidecek. Kışın Nelsson yerine genç bi stoper ismi düşmüştü yine Danimarka civarlarından herhalde ama ismini hatırlayamadım
Laa bir de kulüpten bilgi aldım yazmış
icardiyi sorun
Deme öyle Serhan türk'ü dinlemeye maruz kalmak dünyanın en zor işi olmasa da bir hayli zor bir iş.ayıp oluyor rengo
2. eleme ve playoff'da sert rakipler var renktaşrakipler de o ayarlarda
kim var en sert2. eleme ve playoff'da sert rakipler var renktaş
Her an ters bir sonuçla karşılaşabiliriz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Scout ekibi + onay veren kimseŞimdi benim anlamadığım nelson ve boey burağınmı başarısı ftninmi
Chelsea’den bir topçu istesek tanıdığımız biri oluyor oyuncu hakkında bilgi alabiliyoruz diye örnek verdi, mevzu obugün transfer konusu geçerken chelseaden transfer demiş sonra hemen konuyu değiştirmiş diyorlar
Karadeniz hatunlar baska
Stoperdeki adamın performansı/tarzı birlikte oynadığı 3 defans oyuncusunun da performansını direkt olarak etkiliyor.Bence tam tersi sağlam bek bulmak zor
Stoper bulunuyor bir şekilde
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Chelsea’den bir topçu istesek tanıdığımız biri oluyor oyuncu hakkında bilgi alabiliyoruz diye örnek verdi, mevzu o
Doğrusu bu zaten geçen sene geç gelmeseler muhtemelen yine son anlara kalmazdı hatta kendileri de söylemişti. Seçimden dolayı oyuncularla aylar öncesinden görüşmeler yapıp erken bitiremedik diye Erden Timur baya yakınmıştı buna rağmen kurduğu kadro inanılmazdı. Muhtemelen medyanın bile haberi olmadığı çok isimle 4-5 aydır görüşüp işi bitirme noktasına dahi getirmiş olabiliriz.Eskiden olsa acelemiz yok fiyatların düşmesini bekliyoruz vs diye taraftar oyalanırdı, şimdi sezon biter bitmez Tielemans filan bitiriliyor bu kadar aklı başında yönetim çok az görmüşüzdür nazar değmesin başta Erden reise.