Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
di marzio da kamada demiş milan için
O kesindi zaten Bayadır, menajerler ilgili bir olay vardı onu bekliyolardi 3e anlaşmışlar zaten öncesinden beri.Bir de Loftus-Cheekle ilgileniyorlar Bayadır, pioli çok istiyordu onu , Chelsea de bırakır zaten onu da alırlar bitti gitti , 1 stoper , 1 kanat , 1 de belki fw alır kapar transferi milan

seri transferine benziyo iş,tabi bu sefer oyuncu tamamen bizim olacak inşallah.

Sergionun sözleşmesi, yaşı ve yapısı itibariyle biraz uzun ve gereksiz olmuş bence.. yedek beklerse mental durumu ne olur ayrıca soru işareti. Tielamans fırsat transferi yakalarsak yaş itibariyle de her türlü faydalı olur. Büyük deneyim..iki transfer bitti diye söylendi ama henüz isimleri doğrulatan olmadı..

Bir de Milan talip diye üzülmeden önce bakın bakalım Milan bana göre güncel dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Leao'yla bile net maaş olarak kaça uzatmış zaten ondan sonra anlarsınız Tielemansi alırlar mı almazlar mi diye.

Bir de Milan talip diye üzülmeden önce bakın bakalım Milan bana göre güncel dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Leao'yla bile net maaş olarak kaça uzatmış zaten ondan sonra anlarsınız Tielemansi alırlar mı almazlar mi diye.
leao mu

gelsin keremden topu alsın bakayım

Maaş olarak fazla vermezler mi diyorsun?

aynen ücretten yatar o iş zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt